Industriële keuken met blue steel fronten

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400012

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Industriële keuken met blue steel fronten

Deze industriële keuken is samengesteld uit een combinatie van blue steel kunststof fronten, een licht kunststof werkblad en een zwarte design wandschouwkap en bovenkastjes. Geniet van deze stoere keuken in combinatie met industrial accenten en stijlvol verlichte glaskasten.

Op de ruime 5 pits gaskookplaat van Boretti kunt u naar hartenlust al uw favoriete gerechten bereiden. Met deze gewaagde moderne keuken haalt u een echte blikvanger in huis!

Inclusief keukenapparatuur
Deze industriële rechte keukenopstelling is uitgerust met de volgende Boretti apparatuur: vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en een wandschouw afzuigkap.
Boretti keukenapparatuur

Een rechte keuken laten ontwerpen?

Is deze rechte keukenopstelling met industriële accenten niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met een keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en apparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van uw keuken.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen