Kookeiland met zitgedeelte

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1400034

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Keuken met kookeiland en zitgedeelte

Contrast in kleur en materiaal geeft deze moderne keuken een warme designuitstraling. De kunststof fronten zijn uitgevoerd in Terragrijs en Brown leer. Het werkblad van het kookeiland en spoelgedeelte is van bruin composiet en een deel van de achterwand en de open wandkastjes hebben een mooie natuurlijke houtstructuur. Het kookeiland van deze met strakke greeplijsten uitgevoerde moderne keuken is voorzien van een gezellig zitgedeelte.

Deze keuken is ideaal voor wie graag wat mensen om zich heen heeft tijdens het koken. Aan het zitgedeelte is genoeg plek om onder het genot van een wijntje bij te praten tijdens het koken. Maar ook voor het ontbijt of een snelle maaltijd met een klein gezelschap is deze plek ideaal.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eiland keuken in warme kleuren is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit, koel/vries combinatie en een oven.
Siemens keukenapparatuur

Een keuken met kookeiland laten ontwerpen?

Is deze moderne keuken met kookeiland niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw keuken met eiland dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u volledig op uw wensen en de beschikbare ruimte afgestemd. Met de laatste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van uw droomkeuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>17</strong> kleuren 17 kleuren
  • <strong>9</strong> handgrepen 9 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen