Keukens in Hoofddorp

Moderne, klassieke of tijdloze keukens op Cruquiusplaza

Bent u in de buurt van Hoofddorp op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u uw keuken renoveren met een schitterend werkblad, nieuwe fronten en vrijstaande of inbouwapparatuur? Dan bent u van harte welkom bij Bemmel & Kroon keukens in ons filiaal op Cruquiusplaza.

In onze showroom:

  • heeft u keuze alle gewenste keukenstijlen
  • ervaart u technisch zeer geavanceerde keukens
  • kunnen we uw bestaande keukenofferte vrijblijvend vergelijken
  • ontdekt u scherp afgeprijsde showroomkeukens
  • treft u aanrechtbladen van granietcomposiet, of kunststof
  • ontvangt u deskundig advies met levensechte 3D keukenontwerpen
  • vind u inbouwapparatuur van alle bekende merken
  • kunnen we alles vertellen over het recept van ons succes

Woont u in Hoofddorp in de wijk Toolenburg, Graan voor Visch, Floriande, Overbos, Bornholm, Pax, Noord of het centrum?

Dan heeft u onze huis-aan-huis-actiefolder vast al eens ontvangen. Deze folder staat boordevol met super scherp geprijsde keukens en vrijstaande en inbouw keukenapparatuur, witgoed en andere huishoudelijke apparaten. Door onze grote inkoop ontvangen wij hoge kortingen waar wij onze klanten van laten profiteren. Kwaliteitskeukens en keukenapparaten vindt u daarom nergens goedkoper!

Keukenspecialist voor Hoofddorp
Keukenapparatuur kopen in Hoofddorp
Aanrechtbladen voor keukenrenovatie in alle denkbare materialen

Keukenstijlen

In de showrooms van Bemmel & Kroon Keukens vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Kom langs, doe keukeninspiratie op en geniet van onze gastvrijheid. Liever vanuit huis in Hoofddorp u op uw droomkeuken oriënteren? Dat kan door de verschillende keukenstijlen te bekijken. Voldoende keukeninspiratie opgedaan? Maak alvast online een afspraak met een van onze onze keukenadviseurs. U kunt dan uw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten naar een ontwerp op maat. Bemmel & Kroon biedt 10 jaar garantie op uw keuken. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop!

Van zeer voordelige kwaliteitskeukens tot exclusieve keukens die perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd wordt uit onze Exclusive Line collectie. Alles is mogelijk. Ons team van keukenadviseurs staat voor u klaar met raad en daad. Dus bent u in Hoofddorp op zoek naar een andere keuken, een nieuw aanrechtblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom dan gauw eens bij ons langs op Cruquiusplaza in Cruquius.

Keukenrenovatie Hoofddorp

Keukens zijn het hart van een woning, waar men samenkomt om te eten en gezelligheid te beleven. Bent u in de omgeving van Hoofddorp op zoek naar een expert op het gebied van keukens, bijvoorbeeld voor een keukenrenovatie of nieuwe inbouwapparatuur? Zoek dan niet verder. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande keukens of het kopen van keukenapparatuur, design of outlet, onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Zo komt u altijd tot de beste keuze!

Routebeschrijving vanuit Hoofddorp

Onze keukenwinkel in Cruquius is gevestigd in het Cruquius plaza, dus aan parkeergelegenheid geen gebrek. Loop gerust eens binnen en ontdek ook dat de mogelijkheden bij het samenstellen van een nieuwe keuken bij de vestiging van Bemmel & Kroon keukens uniek zijn.