• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim vaatwasser

Pelgrim

Ook in vaatwassers is Pelgrim thuis
Als iets het gemak onderstreept, dan is het wel je vaatwasser. Hoe groot je gezin ook is; Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser voor jou. Je kiest de hoogte, het aantal couverts en daarbij de varianties aan extra producteigenschappen. Een aantal vaatwassers is bovendien extra zuinig door het lage waterverbruik, zuinige energieklasse en tijdverkortfunctie. De uitgestelde start zorgt ervoor dat jij bepaalt wanneer de machine zijn werk doet. Zo doen de apparaten duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk hun werk. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim vaatwasser met onze klantenservice 070 – 301 34 74

We zijn thuis, ook in vaatwassers

En dat blijkt wel. Met maar liefst 8 nieuwe vaatwassers in hun assortiment, weet Pelgrim ook hier in te spelen op de individuele behoefte. Want wat je ook zoekt, Pelgrim heeft een vaatwasser die perfect bij je past. Vaatwassers met eindeloze mogelijkheden. XL versies met een hoogte van 86 cm en een derde lade waarin maar liefst 16 couverts passen. En wat dacht je van een geluidsniveau van slechts 41 dB(A), een waterverbruik van 7 liter en een A+++ energielabel.

Bekijk alle innovaties van de nieuwe PELGRIM vaatwasser.

De 8 nieuwe vaatwassers

Elk type vaatwasser beschikt over unieke eigenschappen en zijn beschikbaar in 82 cm hoogte (L) en 86 cm hoogte (XL). De lijn start bij typenummer GVW810L, een mooie vaatwasser met uitstekende specificaties. De lijn vaatwassers loopt vervolgens op, elk hoger typenummer beschikt over net wat meer unieke specificaties en gebruikersgemak.
Download voor meer informatie over een van de nieuwe Pelgrim vaatwassers het specificatieblad van de vaatwasser van jou voorkeur en koop hem voor de laagste prijs in één van onze showrooms.

Pelgrim vaatwasser functies

De vaatwasser van Pelgrim zijn ruim, flexibel en stil. Ze leveren in elk formaat en elke indeling optimale prestaties tegen een laag energieverbruik en zijn voorzien van vele innovatieve functies. Hieronder hebben we een aantal functies van de verschillende Pelgrim vaatwassers voor je opgesomd. Het aantal beschikbare functies is afhankelijk van de vaatwasser dat je kiest.

SpeedWash functieSpeedWash
Met het snelste SpeedWash programma, was je de vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal voor als je tijdens een etentje de borden van het voorgerecht ook voor het hoofdgerecht nodig hebt. Of als je een feestje geeft. SpeedWash dus. En dat is op zich alweer een feestje waard! Door de tijdsduurverkorting in te schakelen kan elk ander programma ook worden ingekort.

Energiezuinig A-+++ vaatwassersEnergiezuinig A+++
Dankzij de krachtige motor, de optimale programma’s en unieke specificaties zoals TotalDry, bereiken de nieuwe vaatwassers van Pelgrim perfecte resultaten met een heel laag energieverbruik tot A+++

AutoProgram functieAutoProgram
Soms wil je alleen je wijnglazen even kristalhelder reinigen. Op een ander moment misschien juist een uitgebreide vuile vaat. De geavanceerde AutoProgram past automatisch de temperatuur en tijd van het programma aan dat bij de vaat past. Wat weer voor een minimaal water- en energieverbruik zorgt.

TotalDry functieTotalDry
Vaatwassers die zichzelf automatisch openen, ongeveer 20 minuten nadat de vaatwasser klaar is. De laatste stoom wordt vrij gelaten en koele en droge lucht kan naar binnen. Dat zorgt ervoor dat de schone vaat perfect droogt. Dát is nog eens een innovatie waar je wat aan hebt! Uiteraard is het ook mogelijk deze optie eenvoudig uit te schakelen.

IonTech functieIonTech
Vieze luchtjes in een vaatwasser waarin al een tijdje vuile vaat staat. Niemand zit daar op te wachten. Daarom hebben we de IonTech technologie ontwikkeld. Die vieze luchtjes verdrijft en zelfs een vaatwasser die vol vuile vaat staat, fris laat ruiken.

SuperSilent functieSuperSilent
Onze allerstilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid. Fluisterstil dus. Doordat we speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s hebben ontwikkeld, merk je vaak niet eens dat de vaatwasser aan staat.

Interior LED functieInterior LED
Je laadt de vaatwasser eenvoudig in en uit door de mooi weggewerkte LED verlichting de vaatwasser. Zo is alles perfect verlicht. En dat draagt weer bij aan nóg meer gebruiksgemak.

16 couverts functie16 couverts
Onze XL vaatwassers bieden ruimte voor álle vaat. Tot wel 16 couverts in drie lades. Het interieur is volledig flexibel in te delen. Waardoor je de volledige vrijheid hebt om de vaatwasser in te delen op de manier die bij jou past. De vaatwassers zijn eenvoudig te bedienen en de wasresultaten zijn simpelweg perfect!

PELGRIM vaatwasser voor de laagste prijs

Vaatwassers van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim vaatwasser kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de vaatwassers zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de vaatwasser uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat je er precies mee wilt doen, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM vaatwasser voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

 

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Foto’s Pelgrim vaatwasser functies

Flexibel interieur en meer ruimte.

Flexibel interieur en meer ruimte.

Makkelijke bediening met druk- of tiptoetsen.

Makkelijke bediening met druk- of tiptoetsen..

Je vaat in 15 minuten schoon met SpeedWash.

Je vaat in 15 minuten schoon met SpeedWash.

De mooi weggewerkte LED verlichting van de vaatwasser.

De mooi weggewerkte LED verlichting van de vaatwasser.

Perfect droge schone vaat met TotalDry

Perfect droge schone vaat met TotalDry.

Kristalhelder reinigen met Pelgrims AutoProgram

Kristalhelder reinigen met Pelgrims AutoProgram

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Energiezuinig A+++

De nieuwe vaatwassers van Pelgrim hebben een water- en energieverbruik tot label A+++.

Onze allerstilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid.

Pelgrim’s aller stilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid.

Vrijblijvend vaatwasser advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de vaatwasser. Naast een Pelgrim vaatwasser leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze allemaal vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een vaatwasser kiest dat volledig aansluit bij jou wensen! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrim vaatwassers meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.