Siemens studioLine logo

Siemens studioLine koffiemachine en laden

Ontdek de Siemens studioLine koffiemachine met zijn exclusieve design en bijzondere innovaties. Naast de nieuwste technieken bieden studioLine koffiemachines extra voordelen en luxe of zeer handige accessoires.

Alle studioLine inbouwapparatuur tonen

SIEMENS studioLine koffiemachine voor de laagste prijs?

Bel ons of kom langs in onze keukenwinkel in Cruquius (023-548 30 60) of in één van onze Mega keukenwinkels in Den Haag (070-320 60 65) of Zoeterwoude-Rijndijk (071-581 20 20) en informeer naar de laagste prijzen voor een studioLine inbouw koffie volautomaat.

Koffiemachines met optimaal crema koffiegenot.

Optimaal crema en koffiegenot.

Omdat de cremalaag zo belangrijk is in de bereiding van perfecte espresso, zijn onze inbouwautomaten uitgerust met aromaPressure. De verhouding tussen de maling en de kracht waarmee de koffie wordt aangedrukt, het zogenaamde tampen, gebeurt dankzij dit systeem automatisch en is altijd optimaal. Welke koffiespecialiteit je ook kiest!

Maximaal aroma.

Siemens sensoFlow systeem voor de perfecte espresso

Aroma’s van een espresso die op een tempratuur tussen 90 °C en 95 °C is gemaakt, kunnen zich volledig ontplooien. Ons wereldwijd unieke sensoFlow systeem verhit het water gedurende het hele bereidingsproces daarom precies tot deze temperatuur.

Geruisloos fijn gemalen.

Geruisloos fijn gemalen koffievarianten

Het silentCeram maalwerk van slijtvrij keramiek maalt je bonenmelange geruisloos en uiterst gelijkmatig en haalt nog meer aroma uit elke boon.

Inbouw koffie volautomaten

De  inbouw koffie volautomaten van StudioLine Siemens zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij Studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Deze hoogwaardige studioLine magnetrons zijn uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig geselecteerde keukenspeciaalzaken waaronder de filialen van Bemmel & Kroon Keukens.

Siemens CT836LEB6 studioLine Compacte espresso volautomaat met HomeConnect

De inbouw koffie volautomaat met oneTouch functie voor perfect koffiegenot.

 • Home Connect: met de eenvoudig te bedienen Home Connect App heeft u toegang tot, en beheert u de instellingen van de koffie volautomaat waar en wanneer u maar wilt.
 • Intelligent Heater inside: Het sensoFlow System garandeert elke keer weer de maximale espressosmaak, dankzij de ideale constante zettemperatuur
 • aromaDouble Shot: Extra sterke koffie met een minder bittere smaak dankzij het dubbele maalproces. De maximale druk in de zetkamer is 19 bar
 • coffeeSensor System: De intelligente maler past zich aan elke boonsoort aan en maalt altijd de perfecte hoeveelheid
 • AutoMilkClean: Een compleet automatische reiniging, na elke zetbeurt, zorgt voor de dagelijkse reining van het melkreservoir

Siemens BV830ENB1 studioLine vacumeerlade

Vacumeerlade: voor langdurig plezier.

 • Met de vacumeerlade blijven levensmiddelen langer vers en behouden ze hun aroma.
 • 99% vacuum voor sous-vide: 3 vacuum niveau’s voor het beste resultaat om voedsel in porties te bereiden.
 • Veiligheidsglasplaat voor het veilig vacumeren, zelfs bij hoge onderdruk.

Siemens BI830CNB1 studioLine warmhoudlade

De warmhoudlade is perfect voor het voorverwarmen van borden, warmhouden van gerechten en langzaam garen.

 • De glasplaat kan worden verwarmd in 4 temperatuursstanden van ca. 30°-80°C.
 • De greeploze warmhoudlade is eenvoudig te openen dankzij de push-pull functie.
 • De warmhoudlade kan apart of in combinatie met een compact 45 cm apparaat worden ingebouwd.

Koffie volautomaat eigenschappen

Ideale temperatuur voor maximale aroma: sensoFlow System.

Ideale temperatuur voor maximale aroma: sensoFlow System.De koffie moet op de juiste temperatuur worden bereid zodat het aroma helemaal vrijkomt. De ideale zettemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Bij een te lage zettemperatuur komt slechts een deel van de smaak vrij in de koffie, bij een te hoge zettemperatuur krijgt de koffie een verbrande smaak. De EQ volautomatische espressomachine met sensoFlow System – de enige ter wereld in zijn soort – verhit het water altijd tot de juiste temperatuur en houdt die temperatuur aan gedurende het hele zetproces. Professionele technologie die zorgt voor een professionele espresso.

Het ultieme genot met één druk op de knop: oneTouch functie.

Het ultieme genot met één druk op de knop: oneTouch functie.Welke koffiespecialiteit u ook wenst – latte macchiato, romige cappuccino of extra sterke espresso – de oneTouch functie zorgt ervoor dat uw koffiemachine u puur koffiegenot brengt met slechts één druk op de knop – gemakkelijker kan het niet. Het systeem maakt de koffie- en melkspecialiteiten automatisch en precies zoals u ze wilt hebben. Perfecte technologie voor puur koffiegenot.

Individueel bepaalde hoeveelheid: individualCup Volume.

Individueel bepaalde hoeveelheid: individualCup Volume.Wilt u een uitzonderlijke koffie creëren, niet alleen voor de standaardmaten, maar ook voor alle maten ertussenin, dan heeft u perfecte technologie nodig. Met de individualCup Volume functie kunt u de standaardinstellingen voor “klein”, “medium” en “groot” op vijf verschillende hoeveelheden instellen, naargelang de hoeveelheid die u wenst.

Voor extra sterke koffie: aromaDouble Shot.

Voor extra sterke koffie: aromaDouble Shot.Extra sterke koffie met vol behoud van aroma – dankzij de innovatieve functie aromaDouble Shot. Met de functie aromaDouble Shot zorgen twee processen, malen en zetten, consistent voor het beste aroma. Dit automatische proces houdt de bittere nasmaak weg: minder water betekent minder bitter. Alleen het beste van de boon bereikt uw kop koffie.

Laat uzelf langer genieten van heerlijke koffie: calc’nClean.

Laat uzelf langer genieten van heerlijke koffie: calc'nClean.calc’nClean reinigt en ontkalkt tegelijkertijd. Met dit serviceprogramma wordt het schoonmaken van uw apparaat wel heel gemakkelijk en optimaliseert u de levensduur ervan, zodat u nog langer van de uitzonderlijk lekkere koffie geniet.

Iedere keer schoon water: singlePortion® Cleaning.

Iedere keer schoon water: singlePortion® Cleaning.De eenvoudige singlePortion® Cleaning functie reinigt alle leidingen in uw apparaat na elke kop koffie – zo wordt uw koffie iedere keer met hygiënisch schoon water gezet. Perfectie tot in het kleinste detail voor het ultieme genot.

Ongelooflijk fijn, ongekend stil: silentCeram Drive

Ongelooflijk fijn, ongekend stil: silentCeram DriveDe uitzonderlijk stille, geïsoleerde premium molen is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek en maakt nauwelijks geluid wanneer hij de bonen maalt. Drie verfijnde maalzones zorgen ervoor dat de bonen steeds perfect worden gemalen. Aangezien keramiek, in tegenstelling tot stalen molens, nagenoeg niet slijt, kunt u gegarandeerd lang genieten van espresso van premium kwaliteit`.

Meer Siemens studioLine apparatuur

Het design van studioLine is even tijdloos als modern; de apparatuur is perfect op elkaar afgestemd. Glanzend roestvrij staal zorgt voor een heldere uitstraling. De hoogwaardige materialen zijn prachtig afgewerkt. U kunt het zien, voelen en naar wens combineren. Immers: elk studioLine apparaat kenmerkt zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

Bijzondere extra’s.
Ontdek nu ook Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens, of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties.

Bekijk ook eens de andere inbouwapparaten van deze innovatieve productlijn van Siemens.

Vaatwassers Koelkasten Afzuigkappen Ovens Kookplaten Magnetrons Koffiemachines