Gold Line Keukencollectie

Gold Line Keukens

Dat moet goldline zijn
Enorme keuze, scherp geprijsd en top kwaliteit. Als u die drie dingen bij elkaar zet, zit het er dik in dat u het over onze keukencollectie Gold Line hebt. En inderdaad, Bemmel & Kroon voert deze collectie al jaren! De prachtige details maken deze keukens heel bijzonder.

Extreem matte zwarte keuken

Van extreem mat tot superglans

We bieden een grote keuze aan gelakte en kunststof fronten in veel verschillende uitvoeringen, onder andere het extreem matte HPL kunststof front. Deze opkomende trend met reflectie-arm oppervlak is makkelijk schoon te maken en is tevens voorzien van anti-fingerprint technologie.

Kook- en spoeleiland in betonlook

Betonlook

De betonlook is de laatste jaren super populair. U ziet het terug in meubels, badkamers, woningbouw én keukens. Logisch, want de betonlook zorgt voor een natuurlijke, robuuste uitstraling. En door te variëren in kleur, van lichtgrijst tot zeer donker antraciet, creëert u eenvoudig een dynamische ambiance.

Een houten keuken is mooi en tijdloos

Een houten keuken is mooi en tijdloos

Eiken is een grote trend op keukengebied. Kiest u voor een eiken keuken, dan weet u zeker dat u iets bijzonders krijgt. Trends kunnen op den duur gaan vervelen, maar met een keuken van prachtig eiken hoeft u daar niet bang voor te zijn. Hout leeft en blijft een mooi product. U geniet eindeloos van de warme, robuuste uitstraling en de degelijkheid die een eikenkeuken biedt.

Kom eens een kijkje nemen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Ontdek de houten keuken

Strakke greeploze keuken

De greeploze keuken

We begrijpen heel goed waarom greeploze keukens zo populair zijn. Doordat de grepen in de keukenkasten zijn geïntegreerd, wordt namelijk een moderne minimalistische keuken met strakke lijnen gecreëerd. Dit zorgt weer voor een rustige uitstraling.

Extra stabiliteit

Extra stabiliteit

Van uw nieuwe keuken wilt u jarenlang plezier hebben. Daarom zijn al onze keukens uitgerust met 19 millimeter dikke kastbodems en leg planken. In combinatie met de 8 millimeter dikke en geschroefde verzonken rugwand zorg dit voor extra stabiliteit van onze keukenkasten.

Wood meets Metal

Staal is het helemaal. Staal bijdraagt aan de industriële uitstraling van uw keuken. U mag zelf bepalen welke kleur staal u wenst. Zo heeft u de keuze uit Iron metaaldecoren in de kleuren Corten Steel, Blue Steel en Goldrush. Daarnaast kunt u kiezen uit Jewel metaal-fronten in de kleuren Pearl Chrome, Pearl Copper en Pearl Titane.

1000 en 1 mogelijke combinaties

De kleur, stijl en afwerking van het front bepalen het uiterlijk van uw keuken. En omdat smaken sterk kunnen verschillen bieden wij u de grootste collectie fronten. Kies uit maar liefst… mogelijke combinaties.

1000 en 1 mogelijke keuken combinatiesGecombineerde keukenstijlen landelijk en industrieel
Gecombineerde keukenstijlen landelijk en industrieelBemmel & Kroon biedt u de grootste collectie fronten

Voordelige keukens van topkwaliteit

Al jarenlang voert Bemmel en Kroon de keukencollectie Gold Line. Gekenmerkt door de enorme keuze, topkwaliteit en voordelige prijzen. Door de jaren heen hebben we samen met onze partners gewerkt aan de kwaliteit van onze collectie. Dat ziet u meteen terug. Niet alleen met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook de mooie details maken deze keukens zo bijzonder. Bovendien worden Gold Line Crown keukens uitgevoerd met massief houten lades, wat uniek is in Nederland. Met een keuken uit de Gold Line collectie beleeft u kookplezier tot in het kleinste detail!

Passend advies

Keukens zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur.

Mogen we u meer vertellen over de Gold Line keukens of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Het is uw keuken, dus het is uw keuze. Het is onze taak ervoor te zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd. Daarom geven we u altijd een passend advies.

Ja, ik wil passend advies