Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Keuken afspraak maken

Afspraak plannen

Een fysiek bezoek aan één van onze showrooms voor keukenadvies is weer heel beperkt mogelijk. Alleen op afspraak uiteraard.

Geef hieronder de showroom, datum en tijd van uw voorkeur op. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken of we uw fysieke afspraak in één van onze showrooms kunnen bevestigen.

Wij bieden u ook nog altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken per beeldbellen (Teams). Ook daarvoor kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Lockdown korting FINAL days

Lockdown korting op 2020 keuken prijzen.

Bij aankoop van een complete keuken profiteert u tijdelijk van onze hoogste korting ooit! Deze LOCKDOWN korting wordt bovendien ook nog doorberekend op onze 2020 prijzen. Juist nu is het kopen van een nieuwe keuken daarom extra interessant.

Laat deze MEGA-korting en uitgestelde prijsverhoging van 2021 niet lopen en koop uw nieuwe keuken met de hoogste korting ooit! Deze spectaculaire actie loopt zolang onze winkels gesloten moeten blijven. Maak dus snel een afspraak op afstand om u droomkeuken super voordelig samen te stellen met één van onze keukenadviseur.

Keukenofferte laten vergelijken

Keuken offerte vergelijken

Heeft u al een keuken offerte van een andere keukenwinkel?
Upload dan uw bestaande offerte. Deze offerte zullen wij dan geheel vrijblijvend voor u controleren waarna wij u laten zien dat wij dezelfde keuken voordeliger kunnen aanbieden.

Doe de keuken offerte check

Klantwaardering
Trustpilot
9
Qasa
9.2
Kieskeurig
9.1
Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: