Vorige
Exclusive Line Keukencollectie

Exclusive Line Keukens

Absoluut onovertroffen
Kiest u voor een luxe keuken van onze Exclusive Line, dan kiest u voor massief houten fronten en een keuken die perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd wordt. De Exclusive Line keuken wordt gemaakt van de meest luxe materialen. Juist daarom is het design zo vernieuwend en de kwaliteit onovertroffen!

Keuken gemaakt van de allerbeste materialen

Alleen de allerbeste materialen

Natuurlijk, robuust, stoer of strak. Door voor elementen van beton en staal taal te kiezen, kun je eenvoudig de gewenste sfeer in je keuken creëren. Combineer en probeer. Je zult verrast worden door het resultaat!

Keukenfronten zijn leverbaar in alle kleuren

Kleuren

Hou je van trendy kleuren, klassieke kleuren of zoek je een variant? Eigenlijk maakt het niet uit. Omdat onze fronten zich makkelijk laten combineren, is de keuze grenzeloos!

Houten laden, mooi in elke keuken

Een houten keukenlade geeft uw keuken een tijdloze, warme, karakteristieke, ja zelfs luxe uitstraling. En omdat u vanzelfsprekend een keuken wenst die tot in detail is geperfectioneerd, bieden we u diverse houten ladeinterieurs voor in uw keukenlade.

Een moderne keuken met houten ladenEen moderne keuken met houten laden
Houten keukenlade en ladeinterieursHouten keukenlade en ladeinterieurs
Houten keukens hebben een warme uitstraling

Wood

Hoe kan het dat houten keukens altijd zo’n warme uitstraling hebben? Dat komt omdat hout levendig materiaal is dat er voor zorgt dat binnenvallend licht op een natuurlijke manier wordt gereflecteerd. En omdat hout continu met deze inwerking van licht en andere omgevingsfactoren te maken heeft, ondergaat het materiaal na verloop van tijd een natuurlijke kleurverandering die uw keuken een eigentijds karakter geeft.

Toon houten keukens

Keuken in moderne keukenstijl

Stijlvol

Keuken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Of het nu gaat om modern, klassiek of landelijk. U heeft een eigen voorkeur. En dat is wat telt bij de keuze voor stijlvolle keuken uit de Exclusieve Line collectie.

1000 en 1 mogelijke combinaties

1000 en 1 mogelijke combinaties

Gaat u voor een lichte, neutrale of donkere kleur? Wilt u een geborstelde of gestraalde afwerking? Of wordt het toch dat super mattte of glanzende front?

Keukenadvies op maat

Keukens zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur.

Mogen we u meer vertellen over de Exclusive Line keukens of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Onze adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend