Qasa keuken review - Beste keukenzaak

Qasa keuken reviews

Waaraan danken wij onze hoge review score?
Bent u via Qasa keuken reviews op zoek naar de beste keukenzaak om uw nieuwe keuken te kopen? Lees dan snel verder en ontdek waar wij onze hoge review score aan te danken hebben. Maar ook op welk gebied wij ons onderscheiden van andere keukenleveranciers. Zo kiest u de inbouw keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon niet uit een boekje. Want de inbouwapparatuur staat bij ons werkend opgesteld. Daarnaast koopt u deze apparatuur door onze grote inkoop net als bij onze keukens voor de beste prijs.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Onze keukencollectie

Uw keukendroom uit laten komen, daar doen we het voor!
Bij Bemmel & Kroon doen wij er alles aan om uw keukendromen te verwezenlijken. Dit doen wij door goed te luisteren naar onze klanten, het volgen van de laatste trends en aandacht voor zelfs de kleinste details. Zo ontwerpen wij samen een keuken die volledig aansluit op al uw wensen. Een keuken in uw favoriete stijl en kleuren, afgestemd op uw interieur en uw kookgedrag. Maar ook handig ingedeeld, met voldoende bergruimte en slimme apparatuur.

Keuken met optimaal georganiseerde keukenwand voor ambitieuze koks.
Moderne Mix & Match keuken in verschillende kleuren en materialen.
Mat zwarte keuken met zitgedeelte
De keuken en woonkamer vormen met deze eilandkeuken van next125 één geheel.
Minimalistische keuken met hoge dichte kasten.
next125 keuken met Design award winnende kooktafel en trolley.
Trendy hoekkeuken met ruime kastenwand.
Betonlook keuken met kookeiland
Luxe bruine woonkeuken met in notenhout uitgevoerde kasten.
Lichte keuken met zwevende keukenkastjes.
Stoere industriële keukenstijl in rechte opstelling.
Eilandkeuken met kook-/spoeleiland.
Inbouw koelkasten keukenzaak

Keukens én keukenapparatuur

Unieke showrooms met keukens én keukenapparatuur onder één dak
Bij aanschaf van een nieuwe keuken kiest u uw inbouwapparatuur bij de meeste keukenzaken uit een boekje. Maar hoe weet u dan of een bepaalde kookplaat wel zo handig is, en dat uw pannen er goed op passen? Ook een koelkast kan er op een plaatje best mooi uit zien, maar hoe is de indeling? En voldoet deze wel aan uw wensen?

Bij Bemmel & Kroon doen we het daarom anders. Want in onze keukenshowrooms vindt u naast een totaal aanbod van keukens het grootste aanbod van (inbouw)keukenapparatuur. Bovendien is al onze apparatuur aangesloten. Zo kunt u deze niet alleen zien en aanraken maar ook uitproberen. Hiermee zijn onze keukenwinkels in Nederland!

Vrijstaande keukenapparatuurWelke vrijstaande keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken heeft uw voorkeur?
Werkende inbouwapparatuurWerkend opgestelde inductie kookplaten en ovens in onze showroom.

Alvast keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe droomkeuken? Bekijk dan onze keukencollectie of ontdek de ongekende mogelijkheden bij het samenstellen van uw droomkeuken via de hieronder opgesomde informatie. Bent u al overtuigd van de meerwaarde die Bemmel & Kroon u kan bieden bij het samenstellen van een op uw wensen afgestemde keuken? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze keukenspecialisten zijn u graag van dienst!

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Meer consumenten reviews

Onze andere review-scores waar wij super trots op zijn.
Natuurlijk zijn wij super trots op onze hoge review score bij Qasa. Naast drie prachtige showrooms hebben echter ook we één van de grootste webshops van Nederland. Samen met onze klantenservice, die dagelijks tot 23:00 uur bereikbaar is, vormen zij het succes van Bemmel & Kroon.

In onze webwinkel vindt u het grootste aanbod van huishoudelijke en (inbouw) keukenapparatuur. De prijzen van deze apparatuur zijn gekoppeld aan de elektronische prijs-labels in onze winkels: webprijs = winkelprijs! Met deze elektronische labels vergelijken we onze prijzen dagelijks met de prijzen van andere grote webwinkels in Nederland. Is de prijs ergens anders lager, dan wordt onze prijs onmiddellijk aangepast. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste prijs. Samen met onze snelle levering (voor 22:00 uur besteld, morgen in huis) maakt dit ook onze webshop klanten blij. Dat blijkt wel uit de consumentenwaardering van 5 sterren op Kieskeurig.nl en Trustpilot. Hier doen we het allemaal voor. Wij willen onze klanten dan ook hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Beste prijzen door elektronische prijs-labelsDoor elektronische prijs-labels betaalt u altijd de scherpste prijs!
Onze webshop reviews van echte consumentenOok op onze webshop reviews zijn wij super trots!