Vorige
Silver Line Keukencollectie

Silver Line Keukens

Perfectie tot in details
Silver Line keukens kunt u naar eigen smaak samenstellen. Niet alleen de vele mogelijkheden op het gebied van fronten, maar ook de talloze handige snufjes maken dat de keuken helemaal bij u past!

Praktische keukenladen interieurs

Praktische laden interieurs

Gemak dient de mens. Daarom zijn onze keukenladen volledig uittrekbaar, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. Bovendien kun je kiezen uit diverse praktische laten interieurs, waardoor je altijd al je kookgerei in de laden op kunnen bergen.

Keukenkasten rondom in kleur

Kasten rond om een kleur

Bij deze keuken zijn alle kasten aan de binnenzijde uitgevoerd in de kleur van de deuren. Dat geldt ook voor de onderzijde van de hangkasten. Daarnaast zijn de rugwand en legplanken ook leverbaar in andere kleuren!

High Line Keukens

High Line Keukens

Met onze “High Line keukens” voegen we een extra dimensie toe aan de mogelijkheden van het plannen van keukens. We worden steeds langer; dat is een gegeven. Daardoor wordt de vraag naar hogere keukens groter. High Line keukens staan voor ergonomische werkhoogte. Daarnaast is er een trend naar steeds dunnere werkbladen. High Line keukens bieden daarvoor de perfecte oplossing.

De onderkasten bij deze lijn zijn 13 cm hoger dan bij een gewone keuken. Dat betekent dat er 16% meer opbergruimten is ten opzichten van gewone onderkasten. Gecombineerd met een blad van 2 cm en een plint van mijn 5 cm resulteert dat in minder verloren opbergruimte en daarbij een werkhoogte van 98 cm.

Strakke greeploze keuken

Strak

Bijkomend voordeel van greeploze keuken is de grote diversiteit aan mogelijkheden. Hierdoor kunt u altijd die afwerking kiezen die het beste bij uw keuken past. Kiest u bijvoorbeeld voor een komprofiel in edelstaal, aluminium of gelijk aan de corpuskleur? Het is uw keuken, dus u mag beslissen. Goed om te weten: bijna al onze keuken programma’s zijn leverbaar in een greeploze variant.

Keukens met oog voor detail

Oog voor detail

Door de diepere uitvoering van onze keukenkasten, creëren we extra ruimte voor aansluitingen achter de kasten. De metalen scharnieren zijn driedimensionaal verstelbaar. De keukenkasten hebben doorlopende onderbodems. En onze hangkasten worden bevestigd met een verdekte 3-puntsophanging van metaal. Deze is tot op de millimeter verstelbaar.

Glaskasten

Kies de glaskast die bij u past! Chrystal Glass is kristal helder. Diffuse Glass is wat matter. En Chimney Glass is roetdonker. Door Factory Glass lopen diagonale lijnen. En het geblokte Quadrat Glass geeft uw keuken een trendy accent.

Glaskast met Factory GlassFactory Glass
Glaskast met Crystal GlassCrystal Glass
Glaskast met Chimney GlassChimney Glass
Glaskast met Quadrat GlassQuadrat Glass
Glaskast met Diffuse GlassDiffuse Glass

Keuken met beton look

Deze keuken heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Dat heeft alles te maken met het kook- en spoeleiland in betonlook. De wandkast in hout-optiek geeft een warme tint aan het geheel.

Houten keuken met betonlookHouten keuken met betonlook
Kook- en spoeleiland in betonlookKook- en spoeleiland in betonlook

Pure passie van de Silver Line

Met de collectie van Silver Line heeft Bemmel & Kroon opnieuw een fantastisch merk in handen. Een merk dat uitblinkt in de kleinste details. En dat is belangrijk, want het zijn tenslotte de details die het gebruik van een Silver Line keuken uniek maken! Kom eens een kijkje nemen in de showroom van Bemmel & Kroon. Pure passie ervaart u met een Silver Line Crown keuken!

Keukenadvies op maat

Keukens zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur.

Mogen we u meer vertellen over de Silver Line keukens of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Onze adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend