Laagste prijs voor keukens en keukenapparatuur

Mooie showrooms, full service, een uitgebreide keukencollectie met keukens in elke stijl en de grootste apparatenwebwinkel van Nederland. Dat is Bemmel & Kroon in een notendop. Interessant is ook dat de webwinkel en de showroom zijn gekoppeld door elektronische prijslabels.

Door middel van deze prijslabels kunnen we de laagste prijzen die we in onze webwinkel hanteren meteen doorsturen naar onze winkel, Webprijs = winkelprijs! Zo zijn onze klanten altijd op de hoogte van de laagste prijzen!

Elektronische prijslabels- = altijd de laagste prijzen

Laagste prijzen met een uitstekende service

Dat onze lage prijzen en onze manier van werken onze klant aanspreekt is voor ons natuurlijk het allerbelangrijkste. Gelukkig is dat ook zo! Dat blijkt wel uit de consumenten waardering van 5 sterren op Kieskeurig,nl, Qasa en Trustpilot. Fantastisch! Hier doen we het allemaal voor, We willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zo kunnen we er in de toekomst weer op volle kracht tegenaan. We zorgen er graag voor dat we ons hoge kwaliteitsniveau  kunnen blijven waarmaken.

Speciaal voor u!

Gunstige prijzen

On zeer uitgebreide assortiment apparaten en kwaliteitskeukens wordt bij geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten gemaakt. De apparaten in een nieuwe keuken nemen ongeveer 40% van de kostprijs voor hun rekening. Door die prijs te drukken en doordat we de keukenkasten en werkbladen ook groot inkopen, kunnen we dus een super scherpe prijs aanbieden voor een complete keuken.

Als klap op de vuurpijl heeft Bemmel & Kroon de ‘brandstore’ gelanceerd. In de brandstore staat apparatuur van vijf zeer innovatieve merken zoals Whirlpool, Miele, AEG, Bosch en Siemens met ieder zijn eigen uitstraling. deze zijn voorzien van de meest moderne technieken en snufjes. Bovendien is er een ‘Kookstudio’ waar kookworkshops worden gegeven, zodat onze klanten kennis kunnen maken met de verschillende merken apparatuur. Met deze showroom ‘nieuwe stijl’ bezorgen wij onze klanten een totale keukenbeleving die uniek is in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Lage prijzen door groot in te kopen

Bemmel & Kroon levert hoogwaardige keukens, keukenapparatuur en witgoed tegen de allerlaagste prijzen. We hanteren zulke lage prijzen omdat we groot inkopen. De scherp geprijsde producten zijn echter niet onze enige troef. We verlenen full service, wat wil zeggen dat we keukens en apparatuur verkopen, afleveren, eventueel installeren en oude apparaten voor de klant afvoeren. En dat allemaal tegen de allerlaagste prijs. Webprijs=Winkelprijs!

Voor apparatuur geld dat er in de Benelux op werkdagen wordt bezorgd binnen 24 uur. Vanzelfsprekend kan de klant de in de showroom gekochte apparatuur ook direct meenemen en zelf installeren. de levertijd voor complete keukens is uiteraard langer, maar nog steeds snel!