• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10
AEG ComfortLift vaatwasser
AEG logo

AEG ComfortLift

ComfortLift tilt je vaat naar een hoger niveau
AEG vaatwassers met ComfortLift verhogen het gebruiksgemak tijdens het in- en uitruimen van de vaatwasser. Door de ComfortLift-technologie trek je de onderste korf namelijk met één druk op het handvat omhoog. Hierdoor hoef je minder te bukken. Ontdek dit innovatieve liftsysteem van AEG bij Bemmel & Kroon. Overtuigd van de vele voordelen? Koop jouw nieuwe ComfortLift vaatwasser hier dan voor de laagste prijs!

AEG ComfortLift vaatwasser: Video Lift-systeem bekijken

ComfortLift-technologie?

Comfortabel in- en uitladen via een innovatief Lift-systeem
AEG’s ComfortLift is een techniek die het gebruiksgemak van vaatwassers verhoogt. De Comfortlift-vaatwasser is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Hiervoor trek je de onderkorf eenvoudig met een druk op het handvat omhoog. Jouw glanzende vaat en pannen worden zo behoedzaam naar een comfortabele werkhoogte gebracht; zodat je efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift heeft AEG afwassen in de vaatwasser naar een hoger niveau getild.

Leg de lat hoger, en verhoog het rek van je vaatwasmachine naar een comfortabele hoogte met de ComfortLift-technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

AEG ComfortLift vaatwassers

De volgende vaatwassers van AEG zijn voorzien van de innovatieve ComfortLift-technologie.

AEG FSK74718PSpeciale kortingsprijs
Leverbaar op bestelling
Volledig integreerbare vaatwasmachine XXL met 7 programma's, 4 temperaturen, capaciteit 15 couverts, geluidsniveau 40-42 dB(A), ProClean, startuitstel 1-24 uur, Beam on floor, QuickSelect, Machine Care, MaxiFlex, binnenverlichting en WiFi.
 • Energieklasse:C
 • Geluidsniveau:42 dB
 • Aantal couverts:15
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
AEG CL838MM
AEG CL838MM
Leverbaar op bestelling
De AEG CL838MM XXL volledig integreerbare vaatwasmachine heeft een handige comfort lift. De nieuwe comfortlift van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. De vaatwasser heeft 7 programma’s en kan op 4 verschillende temperaturen worden ingesteld. De vaatwasser heeft AirDry technologie met AutoDoor systeem voor het efficiënt drogen van de vaat. Met de BeamOnFloor indicator op de grond in twee kleuren kan je altijd zien of de machine nog aanstaat.
 • Energieklasse:D
 • Geluidsniveau:44 dB
 • Aantal couverts:14
1399,-
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
AEG CL8387MM
AEG CL8387MM
Te bezorgen vanaf 6 december
Volledig integreerbare vaatwasmachine XXL met 7 programma's, 4 temperaturen, capaciteit 14 couverts, geluidsniveau 42-44 dB, comfort lift, startuitstel 24 uur, beamOnFloor, autoOff functie, resttijdindicatie, aquaControl en binnenverlichting.
 • Energieklasse:D
 • Geluidsniveau:44 dB
 • Aantal couverts:14
1399,-
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
AEG FSK83828P
AEG FSK83828PSpeciale kortingsprijs
Leverbaar op bestelling
Volledig integreerbare vaatwasmachine XXl met 7 programma's, 4 temperaturen, capaciteit 14 couverts, geluidsniveau 42-44 dB(A), ProClean, Comfort Lift®, startuitstel 1-24 uur, Beam on floor, QuickSelect, Machine Care, GlassCare, XtraPower, MaxiFlex, binnenverlichting en WiFi.
 • Energieklasse:D
 • Geluidsniveau:44 dB
 • Aantal couverts:14
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
AEG FSK83827P
AEG FSK83827PSpeciale kortingsprijs
Te bezorgen vanaf 6 december
Volledig integreerbare vaatwasmachine met 7 programma's, 4 temperaturen, capacteit 14 couverts, geluidsniveau 42-44 dB(A), proclean, comfortlift, startuitstel 1-24 uur, beam on floor 2 kleuren, quickselect, machine care, maxiflex en aquaControl.
 • Energieklasse:D
 • Geluidsniveau:44 dB
 • Aantal couverts:14
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen
AEG FSK93847P
AEG FSK93847PSpeciale kortingsprijs
Te bezorgen vanaf 30 december
Volledig integreerbare vaatwasmachine met 7 programma's, 4 temperaturen, capacteit 14 couverts, geluidsniveau 37-39 dB(A), proclean, comfortlift, startuitstel 1-24 uur, timeBeam, quickselect, machine care, maxiflex, aquaControl en binnenverlichting.
 • Energieklasse:D
 • Geluidsniveau:39 dB
 • Aantal couverts:14
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
 • Alleen in de winkel te bestellen

Meer kenmerken ComfortLift-vaatwasser

Hieronder zijn andere belangrijkste kenmerken van de AEG ComfortLift vaatwassers uitgelicht. Deze kenmerken kunnen per typenummer verschillen. Kijk voor de specifieke kenmerken van jouw favoriete model op de productpagina van de vaatwasser.

SatelliteClean vlekkeloze reiniging van je vaat.

Krachtig vaatwassen met SatelliteClean

Door de SatelliteClean sproeiarm geniet je van vlekkeloze reiniging van je vaat. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. Het water komt overal voor een complete reiniging.

Natuurlijk drogen door Airdry-technologie.

Natuurlijk drogen met Airdry

De nieuwe Airdry-technologie van AEG zorgt door een natuurlijke luchtstroom voor een uitzonderlijke droogprestatie. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Hierdoor droogt je vaat op een natuurlijke manier en bespaar je bovendien op energiekosten.

SoftGrip en SoftSpikes voor bescherming glaswerk.

Extra zorg voor glaswerk

Jouw kwetsbare glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes. Deze houden jouw glazen tijdens het vaatwassen perfect vast. Dit zorgt voor superieure reiniging met extra zorg waardoor jouw glaswerk niet beschadigd.

QuickSelect vaatwasser bediening

QuickSelect bediening

QuickSelect zorgt voor een optimale bediening van de vaatwasser. Kies eerst een cyclustijd met de schuiver en voeg daarna met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.

TimeBeam toont de resterende vaatwastijd

Tijd vaatwasprogramma

Dankzij de TimeBeam ben je in één oogopslag volledig op de hoogte van de cyclus van jouw afwasautomaat. Terwijl de cyclus bezig is, projecteert de TimeBeam-technologie de resterende tijd op de vloer. Eenvoudig, duidelijk en efficiënt.

Binnenverlichting van de afwasmachine

Beter zicht, efficiënter inladen

Door de binnenverlichting zijn de rekken en configuraties in jouw afwasautomaat goed zichtbaar. Hierdoor zie je beter waar je al je vaat kunt plaatsen. Zo kunt je alles in één keer optimaal inladen.

AEG ComfortRails

Zachtaardig voor je vaatwerk

Met AEG’s ComfortRails glijdt je de mand heel soepel naar zijn plaats zonder de borden te laten rammelen. Altijd snel in- en uitladen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken dat het vaatwerk splintert of breekt.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

AEG ComfortLift vaatwasser prijzen

Bij Bemmel & Kroon koop je een AEG ComfortLift vaatwasser voor de laagste prijs!
Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de keuken en huishoudelijke apparatuur van AEG door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Hierdoor betaal je bij Bemmel & Kroon voor het een AEG vaatwasmachine met ComfortLift-technologie dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken
De apparatuur in onze showrooms is hiervoor voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je bij ons ook voor een AEG vaatwasser met dit innovatieve Lift-systeem verzekerd van de beste prijzen.

ComfortLift in onze winkels

Wil je de AEG ComfortLift vaatwasser eerst in het echt ervaren?
In onze webshop vind je een totaalaanbod van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van AEG. Heb je een vraag over een AEG vaatwasser met de ComfortLift-technologie neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de ComfortLift vaatwasser voor je deze gaat kopen liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze echte winkels. Hier kun je de vaatwasmachine zien en het gebruiksgemak zelf ervaren. Naast werkend opgestelde huishoud– en keukenapparatuur vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij jouw te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van AEG en andere A-merken.

Kies een winkel

AEG vaatwassers in een van onze échte winkels.
AEG vaatwassers in een van onze échte winkels.
Keukens en apparatuur onder één dak!
Keukens en apparatuur onder één dak!