Logo Siemens Home Connect

Siemens Home Connect – Connect your home

Uw huishoudelijke apparaten bedienen waar u ook bent met Siemens Home Connect.

De wereld van technologische innovatie is voortdurend in beweging. Apparaten worden steeds slimmer en steeds vaker digitaal verbonden. Met de op wifi aangesloten huishoudapparaten van Siemens Home Connect, bereikt deze ontwikkeling nu ook uw huis. De synergie van wifi-apparatuur, intelligente software en een intuïtieve app, biedt u vele mogelijkheden. De een maakt het huishouden makkelijker, terwijl de ander compleet nieuwe toepassingen mogelijk maakt. Alle Siemens Home Connect apparaten maken uw leven efficiënter en gemakkelijker dan ooit tevoren. Zodat u meer tijd overhoudt om de dingen te doen die u leuk vindt. For a life less ordinary.

Snel naar de juiste informatie


Meer flexibiliteit en vrijheid met Home Connect.

De Siemens huishoudelijke apparaten met Home Connect bieden u meer flexibiliteit en vrijheid bij het huishouden. Om uw wasmachine aan te zetten of uw oven voor te verwarmen hoeft u niet langer thuis te zijn. Al uw Siemens apparatuur met wifi-aansluiting is met de Home Connect App via uw smartphone of tablet eenvoudig te bedienen, waar u ook bent.

Ontdek welke Siemens apparatuur al voorzien is van Home Connect, en welke bijzondere functies ze hebben.

Siemens Home Connect huishoudelijke en keuken apparaten

HomeConnect inbouw vaatwasser Siemens CT636LES6 HN678G4S6 SN578S26TE

Home Connect vaatwassers

Meer informatie  | Vaatwassers met HomeConnect bekijken

Doe de afwas. Terwijl u uit eten gaat.
Er zijn heel wat leukere dingen te bedenken dan de afwas doen. Home Connect maakt het u net iets makkelijker. Beantwoord een aantal vragen over de vaat en de Easy Start functie kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat.

HomeConnect wasmachine Siemens WM4YH740

Home Connect wasmachines

Meer informatie  | Wasmachines met HomeConnect bekijken

Draai een was. Terwijl u uw kleding vies maakt.
Met de op wifi aangesloten wasmachines met Home Connect kunt u uw was laten draaien terwijl u nog op uw werk bent. Op deze manier is de was klaar wanneer u thuis komt. Op de app kunt u met de Easy Start functie het soort stof en de kleur instellen en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat.

HomeConnect inbouw-oven typenummers CT636LES6 HN678G4S6 SN578S26TE

Home Connect Ovens

Meer informatie  | Ovens met HomeConnect bekijken

De oven voorverwarmen, terwijl u de boodschappen doet.
Ontdek de nieuwe, ongekende mogelijkheden die de Siemens ovens met Home Connect kunnen bieden – zoals uw oven alvast voorverwarmen terwijl u nog boodschappen aan het doen bent. En laat u meteen inspireren door de recepten die op de app staan.

HomeConnect koelkast open KG36NHI32 van Siemens

Home Connect koelkasten

Meer informatie  | Koelkasten met HomeConnect bekijken

Bekijk de inhoud van uw koelkast. Waar u ook bent.
De nieuwe Siemens koelkasten bieden veel meer dan alleen optimale koeling, een aantrekkelijk design en een laag energieverbruik. Met de Home Connect App heeft u direct zicht in uw koelkast.

HomeConnect inbouw koffiezetter Siemens CT636LES6 HN678G4S6 SN578S26TE

Home Connect koffiemachines

Meer informatie  | Koffiemachines met HomeConnect bekijken

Geniet van de wereld van koffie. Terwijl u thuis op de bank zit.
Met de Siemens koffiemachines en Home Connect ontdekt u de wereld van heerlijke koffie in één app en kunt u gebruikmaken van exclusieve koffiespecialiteiten en intuïtieve, op afstand bedienbare functies.

HomeConnect wasdroger WT7YH7W0 van Siemens

Home Connect wasdrogers

Meer informatie  | Wasdrogers met HomeConnect bekijken

Start uw droger, terwijl u aan het winkelen bent.
U bedient de Siemens drogers met Home Connect met een paar eenvoudige klikken, waar u ook bent. Ontdek de speciale functies waarmee u het droogproces kunt starten wanneer het u het beste uitkomt.

Siemens vaatwasser met Home Connect

Siemens vaatwasser met Home Connect

Home Connect-functies voor vaatwassers

Easy Start: kies en start het ideale reinigingsprogramma met de Home Connect App.

Easy Start maakt het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar eenvoudige vragen over reinigingsvoorkeuren en het type vaat via de Home Connect App. Vervolgens ontvangt u een aanbeveling voor het beste programma, dat u via de app op afstand kunt laten starten.

Easystart van je vaatwasser

Je vaatwaser met je smartphone of tablet besturen

Bediening op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser.

Kies met de Home Connect App eenvoudig programma’s en opties. Zet u uw vaatwasser aan, waar en wanneer u dat wilt. Als de vaat schoon en droog is, stuurt de Home Connect App u een pushmelding.

Controle op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw vaatwasser.

U kunt uw Siemens vaatwasser met Home Connect vanaf elke plek, en wanneer u dat wilt, bedienen. Zo hoeft u niet steeds te gaan kijken of de machine nog bezig is. En als de vaat schoon en droog is, stuurt de Home Connect App u een pushmelding.

Remote monitoring van je vaatwasser

Connect met je vaatwasser thuis waar je maar wilt.

Tab-counter: ontvang een melding zodra uw voorraad vaatwastabletten opraakt.

Zet elke keer dat u nieuwe vaatwastabletten koopt een aantekening in uw Home Connect App. Zo kunt u via uw smartphone altijd en overal bekijken hoeveel vaatwastabletten u nog heeft. Als uw voorraad opraakt stuurt de Home Connect App u een pushmelding, om u eraan te herinneren dat u nieuwe vaatwastabletten moet kopen.

Diagnose op afstand: laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren.

Mocht u een probleem met uw vaatwasser hebben, dan kunt u via Home Connect gemakkelijk de diagnose laten stellen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Siemens toegang tot het apparaat om online de oorzaak van het probleem te vinden. Als de storing niet direct kan worden opgelost en er een persoonlijk bezoek van onze klantenservice nodig is, dan komt de professionele Siemens technicus altijd goed voorbereidt bij u langs.

Vaatwasser diagnostics op je smartphone

Siemens wasmachine met Home Connect

Siemens wasmachine met Home Connect

Home Connect-functies voor wasmachines

Easy Start: vind razendsnel de ideale programma’s en opties.

De Easy Start functie in de Home Connect App helpt u het optimale programma te vinden. Beantwoord een paar vragen, bijvoorbeeld over het soort stof en de kleur en stuur de aanbevolen programma-instellingen naar uw apparaat. De app toont u het ideale programma voor een optimaal resultaat.

Start je was met een paar simpele vragen

Home connect: Je wasmachine bedienen met je smartphone

Controle op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw apparaat.

Een wasmachine die u overal kunt controleren, biedt volop gemak. Door de Home Connect App weet u altijd precies wanneer de was klaar is en hoeft u niet steeds te gaan kijken of hij nog draait.

Bediening op afstand: kies en start programma’s met de Home Connect App.

Pas het doen van de was aan uw agenda aan. Met de Home Connect App kiest u gemakkelijk het programma en start u de wasmachine wanneer u maar wilt, waar u ook bent. Zo is de was klaar op het moment waarop dat u het beste uitkomt.

Programma kiezen via remote control

Pushmeldingen als je was klaar is of wanneer er extra wasmiddel nodig is.

Pushmeldingen: weet wanneer uw was klaar is of wanneer er extra wasmiddel nodig is.

i-Dos wasmachines passen automatisch de dosering aan van wasmiddel en wasverzachter aan de was, voor een optimaal wasresultaat. En dat wordt nu nog gemakkelijker: de Home Connect App stuurt u een pushmelding wanneer het bakje moet worden bijgevuld.

Eenvoudig instellen: pas de oorspronkelijke instellingen aan via de Home Connect App.

U hoeft geen expert te zijn om uw apparaat als een professional in te stellen. De Home Connect App leidt u door alle stappen van de basisinstellingen, zoals de waterhardheid. Zo bent u ervan verzekerd dat uw apparaat altijd optimaal presteert.

Start je wasmachine wanneer en waar je maar wilt met de home connect app

Siemens oven met Home Connect

Siemens oven met Home Connect

Home Connect-functies voor ovens

recipeWorld: kies een recept en pas de instellingen van de oven aan.

Koken op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App. Zodra u uw favoriete recept heeft gekozen, kunt u de ideale instellingen direct naar uw oven sturen. U kunt de oven zelfs via de app laten voorverwarmen. Geniet van gemakkelijk koken, en nog belangrijker: van heerlijke maaltijden.

recipeWorld: kies een recept en pas de instellingen van de oven aan.

Diagnose op afstand: laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren.

Diagnose op afstand: laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren.

Mocht u een probleem met uw oven hebben, dan kunt u de diagnose gemakkelijk via de Home Connect App laten stellen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Siemens toegang tot het apparaat om online de oorzaak van het probleem te vinden. Als de storing niet direct kan worden opgelost en er een persoonlijk bezoek nodig is, dan komt de professionele Siemens technicus altijd goed voorbereidt bij u langs.

  • Deze service is beschikbaar vanaf februari 2016.
  • Deze service is niet beschikbaar voor alle apparaten.

Bediening op afstand: bedien uw oven vanaf elke plek via de Home Connect App.

Uw oven biedt u meer vrijheid en flexibiliteit. Dankzij Home Connect kunt u kookprogramma’s starten en stoppen en de instellingen intuïtief aanpassen via de Home Connect App – zonder dat u in de keuken hoeft te zijn.

Bediening op afstand: bedien uw oven vanaf elke plek via de Home Connect App.

Siemens koelkast met Home Connect

Siemens koelkast met Home Connect

Home Connect-functies voor koelkasten

Bewaargids: vind de beste plek voor elk product.

Elk product stelt andere eisen aan zijn bewaaromgeving. Dankzij de Bewaargids in uw Home Connect App hoeft u de beste bewaaromstandigheden voor uw boodschappen niet te onthouden. De app vertelt u hoe u de producten het best bewaart, en geeft zelfs informatie over de voedingswaarde van de producten in uw koelkast.

Bewaargids: vind de beste plek voor elk product.

Bediening op afstand: bedien uw koelkast intuïtief met de Home Connect App.

Bediening op afstand: bedien uw koelkast intuïtief met de Home Connect App.

Met de Home Connect App kunt u alle instellingen, zoals de temperatuur, van uw koelkast wijzigen zonder dat u de koelkastdeur ook maar hoeft te openen. De Home Connect App is heel intuïtief en makkelijk te bedienen. U heeft geen handleiding meer nodig.

Controle op afstand: controleer de status van uw apparaten, waar u ook bent.

U hoeft nu niet meer na te denken over de etenswaren in uw koelkast, want u staat met Home Connect altijd in verbinding met uw koelkast. Dankzij Home Connect kunt u uw koelkast overal bedienen en zelfs pushmeldingen ontvangen als de deur per ongeluk open staat, of wanneer de temperatuur moet worden bijgesteld.

Controle op afstand: controleer de status van uw apparaten, waar u ook bent.

Camera in the fridge: bekijk de inhoud van uw koelkast, waar u ook bent.

Camera in the fridge: bekijk de inhoud van uw koelkast, waar u ook bent.

Dankzij de twee camera’s in de koelkast en de intuïtieve Home Connect App, kunt u de inhoud van uw koelkast bekijken, waar u ook bent. Dus zodra u culinaire inspiratie krijgt, kunt u binnen een paar seconden zien of u de benodigde ingrediënten al in huis heeft.

Home Connect aansluitingsset: upgrade uw koelkast met wifi.

Liever niet de camera in de koelkast, maar toch graag uw koelkast op afstand bedienen? Dat kan met de wifi dongle. Door deze aan uw koelkast aan te sluiten kunt u de temperatuur van uw koelkast aanpassen.

Siemens koffiemachine met Home Connect

Siemens koffiemachine met Home Connect

Home Connect-functies voor koffiemachines

CoffeeWorld: ontdek met de Home Connect App exclusieve koffiespecialiteiten.

coffeeWorld biedt een ruim assortiment internationale koffiespecialiteiten die alleen verkrijgbaar zijn via de Home Connect App. Vind uw favoriete koffie en stuur uw keuze naar uw apparaat. Zo ontdekt u met één druk op de knop de wijde wereld van koffie.

coffeeWorld: ontdek met de Home Connect App exclusieve koffiespecialiteiten.

coffeePlaylist: verzamel en verzend favoriete drankjes via de app.

coffeePlaylist: verzamel en verzend favoriete drankjes via de app.

Verras en verwen uw gasten. Met de Home Connect App kunt u meerdere bestellingen voor diverse koffievarianten aannemen en de lijst naar uw apparaat verzenden. Het koffiecentrum bereidt vervolgens één voor één de koffiespecialiteiten van de lijst. Het was nog nooit zo makkelijk om uw gasten perfect te verwelkomen.

Eenvoudig uw favoriete koffie zetten via de Home Connect App.

Ristretto, cappuccino, latte macchiato: als het op koffie aankomt, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. De koffie voldoet met Home Connect eenvoudig aan iedereen zijn wensen. Pas de sterkte, de temperatuur en de hoeveelheid melk aan naar uw eigen voorkeur. Kies of creëer de gewenste specialiteit via de intuïtieve app-interface en verstuur het naar uw Siemens koffieautomaat.

Eenvoudig uw favoriete koffie zetten via de Home Connect App.

Recepten: voor gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt.

Recepten: voor gerechten, dranken of desserts met koffie als ingrediënt.

Voor veel gerechten, dranken of desserts, zoals espresso crème brûlée, is koffie nodig als ingrediënt. Uw apparaat is daar met Home Connect perfect op voorbereid. Kies eenvoudigweg voor één van de voorgeprogrammeerde recepten en start de bereiding op afstand.

Diagnose op afstand: laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren.

Mocht u een probleem met uw koffiemachine hebben, dan kunt u de diagnose gemakkelijk via Home Connect laten stellen. Met uw toestemming krijgt de klantenservice van Siemens toegang tot het apparaat, om zo online de oorzaak van het probleem te vinden. Als de storing niet direct kan worden opgelost, en er een persoonlijk bezoek van onze klantenservice nodig is, dan komt de professionele Siemens technicus altijd goed voorbereidt bij u langs.

Diagnose op afstand: laat onze professionals problemen met apparaten via remote-toegang analyseren.

Siemens wasdroger met Home Connect

Siemens wasdroger met Home Connect

Home Connect-functies voor wasdrogers

Controle op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw droger.

Een droger die u op afstand kunt bedienen, biedt volop gemak: met de Home Connect App weet u altijd precies hoe lang het proces nog duurt. Wanneer de droger klaar is, ontvangt u een pushmelding.

Controle op afstand: altijd een gemakkelijk overzicht van de status van uw droger.

Easy Start: vind razendsnel de ideale programma's en opties.

Easy Start: vind razendsnel de ideale programma’s en opties.

Veel programma’s en opties betekent niet dat de was doen een ingewikkelde klus is. De Easy Start functie op de app vindt gemakkelijk het ideale programma voor uw was. Aan de hand van de stof, de kleur en de hoeveelheid en dat allemaal binnen een paar seconden.

Bediening op afstand: kies programma’s en instellingsopties met de Home Connect App.

Op de Home Connect App kiest u gemakkelijk programma-opties en start u het droogproces wanneer u maar wilt, waar u ook bent. Zo is de was klaar op het moment dat het u het beste uitkomt.

Bediening op afstand: kies programma's en instellingsopties met de Home Connect App.

Eenvoudig instellen: pas de oorspronkelijke instellingen aan via de Home Connect App.

Eenvoudig instellen: pas de oorspronkelijke instellingen aan via de Home Connect App.

U hoeft geen expert te zijn om uw apparaat als een professional in te stellen. De Home Connect App leidt u door alle stappen van de basisinstellingen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw apparaat altijd optimaal presteert.


Download de Home Connect App hieronder in de App Store of Google play

Download de Home Connect App

Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw, op wifi aangesloten, huishoudelijke apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. U kunt de Home Connect App ook in de demonstratiemodus gebruiken, waarmee u applicaties kunt uitproberen voordat u besluit een apparaat met Home Connect functie te kopen.

Ontvang uw gratis Home Connect App:

iPhone met scherm appstores

Verbind uw Siemens-apparaat met uw wifi-netwerk.

In drie stappen naar meer flexibiliteit.

  1. Maak een gebruikersaccount aan in de app en op de Home Connect website.
  2. Verbind uw Siemens-apparaat met uw wifi-netwerk. De Home Connect assistent op uw apparaat zal u daarbij helpen.
  3. Koppel uw apparaat aan de app.

Ga aan de slag en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Kijk op de website van Home Connect voor meer informatie.


Alle homeconnect apparaten van Siemens op een rij

Siemens HomeConnect apparatuur nergens voordeliger

Waarom onze prijzen lager zijn?

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de huishoudapparaten van Siemens die zijn voorzien van de Home Connect functionaliteit door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze via de smartphone of tablet op afstand te besturen huishoudapparatuur dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Siemens HomeConnect apparatuur nergens voordeliger!