Bemmel & Kroon fietst voor de stichting Ski-Uniek

Scan de QR-code en steun stichting Ski-Uniek

Bemmel & Kroon fietst voor de stichting Ski-Uniek

Volg onze helden tijdens de “Alpen Radtour” en steun automatisch een goede doel bij je bestelling.

Ben je op zoek naar nieuwe huishoudelijke of keuken apparatuur? Dan ben je bij Bemmel & Kroon aan het juiste adres. Maar wist je dat je bij Bemmel & Kroon ook een goed doel kunt steunen? Want Bemmel & Kroon fietst deze lente voor de stichting Ski-Uniek, een non-profit organisatie die skilessen en wintersport reizen organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking. Draag je dit goede doel wel een warm hart toe? Scan dan de QR-code of gebruik de groene button “Zelf doneren”.

De fietsroute per dag.

Alpen Radtour

Van Scheffau in Oostenrijk naar Leidschendam in 10 dagen
Om geld in te zamelen voor de non-profit organisatie “stichting Ski-Uniek” gaat Bemmel & Kroon de Alpen Radtour fietsen. Deze prachtige fietsroute loopt van Oostenrijk naar Nederland over grotendeels vrij liggende fietspaden. De route is 1131 kilometer lang en voert langs mooie landschappen, historische steden en culturele bezienswaardigheden. De fietsers van Bemmel & Kroon gaan deze uitdaging aan in 10 dagen. Op 20 mei zullen ze in in het Oostenrijkse Scheffau uit de startblokken schieten.

Volg onze fietsers op Facebook
De gehele fietstocht is te volgen op onze Facebook pagina. Hier zal elke elke dag één plaatst uit de route worden uitgelicht en kun je onze sporters een hart onder de riem steken.

Het goede doel: Stichting Ski-Uniek

Samen kunnen we bergen verzetten en dromen waarmaken.
Ski-Uniek is een bijzondere non-profit organisatie die de kracht van wintersport gebruikt om levens te veranderen. Ze organiseren skilessen voor mensen met een lichamelijke beperking, waarbij ze gebruik maken van speciale uitrusting en getrainde vrijwillige instructeurs. Daarnaast organiseren ze ook wintersportreizen, waarbij deelnemers de kans krijgen om de prachtige bergen te ervaren.

De impact van hun werk is enorm. Deelnemers krijgen niet alleen de kans om te skiën, maar ervaren ook een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen dat ze misschien niet eerder hebben gevoeld. Ze leren nieuwe vaardigheden, overwinnen uitdagingen en maken deel uit van een ondersteunende gemeenschap.

Steun het geweldige werk van stichting Ski-Uniek.

Een voorbeeld is een jonge vrouw die, ondanks haar beperking, voor het eerst kon skiën dankzij Ski-Uniek. De glimlach op haar gezicht en haar enthousiasme waren onbetaalbaar. Dit is slechts één van de vele verhalen die illustreren hoe Ski-Uniek levens verandert.

Steun Ski-Uniek en help ons meer van deze onvergetelijke momenten te creëren. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Ons gezamenlijke doel

Dit gebeurt er met de ingezamelde donaties.
Ski-Uniek werkt alleen met begeleiders op vrijwillige basis. Om aangepast skimateriaal en de extra kosten te kunnen dekken is Ski-Uniek volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Het deze inzamelingsactie wil Bemmel & Kroon Ski-Totaal steunen via de aanschaf van 20 paar begeleiders ski’s en een ‘dynamic’ zitski. Deze uitrusting zal de deuren van wintersport openen voor mensen met een lichamelijke beperking. Doe mee met onze inzamelingsactie en help ons om dit geweldige doel mogelijk te maken!

Een paar begeleiders ski's.Een paar begeleiders ski's.
Zit ski van het type “dynamic".Zit ski van het type “dynamic".

Hoe kun je deze actie en de stichting Ski-Uniek steunen?

De fietsers van Bemmel & Kroon fietsen voor het goede doel. Bemmel & Kroon steunt hun medewerkers met deze actie door voor elke bestelling 5 euro naar deze non-profit organisatie over te maken. Bij aankoop van een huishoudelijk of keukenapparaat steun je dus automatisch de stichting Ski-Uniek. Zo draag je bij aan hun missie om mensen met een beperking de magie van wintersport te laten ervaren.

Volg de Alpen radtour op Facebook.
Bestel, steun en laat dromen uitkomen.

Wacht niet langer en bestel jouw nieuwe keuken of huishoudelijke apparatuur nu voor de scherpste prijs bij Bemmel & Kroon. Je krijgt dan de beste kwaliteit en service voor de laagste prijs en steunt ook nog het goede doel. Samen met Bemmel & Kroon en de stichting Ski-Uniek maak je voor mensen met een fysieke beperkingen het onmogelijke mogelijk.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Zelf doneren?

Heb je momenteel geen nieuwe apparatuur nodig, maar draag je ons goede doel wel een warm hart toe? Via de hieronder getoonde button kun je eenvoudig een bedrag aan de stichting Ski-Uniek doneren. Zo maken we deze actie samen tot een succes!

Jou bijdrage maakt wintersport mogelijk voor mensen met fysieke beperkingen. Samen kunnen we bergen verzetten en dromen waarmaken. Steun Ski-Uniek en maak het onmogelijke mogelijk!

ZELF DONEREN