BORA Professional 3.0

BORA Professional 3.0 – Het absolute summum voor je keuken.

Met de revolutionair verbeterde BORA Professional 3.0 presenteert BORA het derde product binnen de Professional-serie. Bij een BORA Professional 3.0 kookveldafzuigsysteem gaat baanbrekend design hand in hand met de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Met deze vernieuwde BORA-kookveldafzuiging en kookvelden kies je voor het absolute summum in jouw keuken. Het unieke design, de uitstekende prestaties en de vernieuwende bediening voldoen aan de hoogste eisen. Bovendien is het afzuigsysteem, naast RVS, ook leverbaar in All Black. Ontdek de revolutionaire verbeteringen van deze professionele 3.0 kookplaten met kookveldafzuiging bij Bemmel & Kroon.

BORA Professional 3.0 afzuigingsystemen en kookvelden

BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel naar jouw kookgedrag en wensen kan worden samengesteld. Hierbij heb je een uitgebreide keuze aan kookvelden. Van inductie en inductiewok tot gas of het Tepan kookveld, ze zijn stuk-voor-stuk vrij met het afzuigsysteem te combineren. Met een diepte van 54 cm zijn alle beschikbare kookvelden en kookzones extra groot. Zo worden ze maximaal benut en bieden ze voldoende kookruimte, zelfs bij grote pannen.

BORA PKA3

BORA PKA3 - BORA Pro 3.0 kookveldafzuiging
BORA PKA3 prijs

BORA Pro 3.0 kookveldafzuiging

BORA PKA3AB

BORA PKA3AB - BORA Pro 3.0 kookveldafzuiging All Black
BORA PKA3AB prijs

BORA Pro 3.0 kookveldafzuiging All Black

BORA PKAS3

BORA PKAS3 - BORA Pro 3.0 kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor
BORA PKAS3 prijs

BORA Pro 3.0 kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor

BORA PKAS3AB

BORA PKAS3AB - BORA Pro 3.0 kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor All Black
BORA PKAS3AB prijs

BORA Pro 3.0 kookveldafzuigsysteem met geïntegreerde motor All Black

BORA PKFI3

BORA PKFI3 - BORA Pro 3.0 oppervlakte-inductiekookveld
BORA PKFI3 prijs

BORA Pro 3.0 oppervlakte-inductiekookveld

BORA PKI3

BORA PKI3 - BORA Pro 3.0 inductiekookveld
BORA PKI3 prijs

BORA Pro 3.0 inductiekookveld

BORA PKIW3

BORA PKIW3 - BORA Pro 3.0 inductiewok kookveld
BORA PKIW3 prijs

BORA Pro 3.0 inductiewok kookveld

BORA PKC3

BORA PKC3 - BORA Pro 3.0 HiLight-kookveld 3 ringen/2 ringen
BORA PKC3 prijs

BORA Pro 3.0 HiLight-kookveld 3 ringen/2 ringen

BORA PKCB3

BORA PKCB3 - BORA Pro 3.0 HiLight-kookveld 3 ringen/braadslee
BORA PKT3 bestellen

BORA Pro 3.0 HiLight-kookveld 3 ringen/braadslee

BORA PKCH3

BORA PKCH3 - BORA Pro 3.0 Hyper-kookveld 1 ring/2 ringen
BORA PKCH3 bestellen

BORA Pro 3.0 Hyper-kookveld 1 ring/2 ringen

BORA PKG3

BORA PKG3 - BORA Pro 3.0 gaskookveld
BORA PKG3 bestellen

BORA Pro 3.0 gaskookveld

BORA PKT3

BORA PKT3 - BORA Pro 3.0 Tepan kookveld met 2 kookzones
BORA PKT3 bestellen

BORA Pro 3.0 Tepan kookveld met 2 kookzones

Highlights

De nieuwe BORA Professional revolutionele 3.0 kookplaten en afzuiging bieden het absolute summum voor je keuken. Het gevarieerde aanbod van 54 cm diepe kookvelden zorgt voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken. Kookgeuren en -dampen krijgen door het krachtige afzuigsysteem geen kans om op te stijgen en worden direct bij de pan opgezogen. Ontdek alle highlights van de BORA Professional kookveldafzuiging!

Onderscheidingen

BORA Professional 3.0 Effect

Zuig de kookdampen af, volledig zonder afzuigkap. De visie van het uiteinde van de afzuigkap in je keuken. De nieuwe BORA Professional 3.0 voor jouw keuken.

Video effect BORA Professional 3.0 kookplaat met afzuiging.

Het complete systeem

In deze video laten we je zien hoe het afzuigsysteem van een BORA Professional 3.0 kan worden ontworpen. Een compleet systeem van afzuiging tot recirculatie of afzuiging naar buiten. Alles uit één hand voor meer kwaliteit tot in het kleinste detail.

BORA Pro 3.0 systeem

Kookveldafzuiging en kookveld in één

BORA Professional is modulair opgebouwd en combineert een hoogwaardige kookveldafzuiging met krachtige, extra diepe kookvelden. Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het afzuigsysteem volledig gesloten. Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. Daarbij zorgt de stille motor ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus weinig geluid maakt. Onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.

BORA Professional kookveldafzuiging en kookveld en zelf samenstellen.

Bedieningsvideo’s

Wat kost een BORA kookplaat?

Wat kost BORA Professional 3.0?

De Bora Professional 3.0 kookveldafzuigingen en kookvelden zijn modulair opgebouwd. Hierdoor wordt de prijs van de BORA Professional 3.0 onder meer bepaald door de gekozen kookvelden. Daarnaast heeft het type afzuigsysteem ook invloed op de totaalprijs. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. De prijzen liggen daarom tussen de € 5.590 tot € 8.550. Neem daarom voor een vrijblijvende prijsberekening – van een op jouw kookwensen afgestemd afzuigsysteem en kookvelden – contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over BORA Professional 3.0!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over BORA kookplaten en afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze product specialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

Kies een winkel

BORA kookveldafzuigsysteem.
BORA professional 3.0 keuken.

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van BORA’s kookveldafzuigingen en kookvelden. Heb je een vraag over deze eersteklas keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe BORA kookplaat met afzuiging gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige apparatuur kunt zien en aanraken. Naast werkend opgestelde huishoudelijke en keukenapparaten van A-merken vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Moderne keuken met een BORA Basic kookplaatModerne keuken met een BORA Basic kookplaat
Inductie kookplaten in onze winkelInductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over BORA Professional 3.0 apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Uiteraard kun je jouw vraag over deze professionele afzuigingsystemen en kookvelden ook telefonisch stellen via onze klantenservice (070 – 301 34 64).