Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Grijze keuken mobile afbeelding

Grijze keukens

Een keuken in de kleur grijs is warmer dan wit!

Dat donkergrijs, grijsblauw, grijs en lichtgrijs goed gecombineerd kunnen worden met natuurtinten is bij interieurdesigners al lang bekend. In de keuken zien we de verschillende grijstinten dan ook steeds vaker terug komen. Grijs is een neutrale warme kleur en verhoogt daarom de intensiteit van natuurlijke kleuren zoals mokka, beige, taupe, kiezel- en steenkleuren. Dat is het mooie aan grijs.

Een greep uit ons grijze keukenaanbod

Een grijze keuken kan perfect worden geïntegreerd in een interieur met natuurtinten en woonaccessoires die rechtstreeks uit de natuur komen. Romantische kleuren krijgen hierdoor een meer stoere look. Grijs kan echter ook uitstekend geïntegreerd worden in een ander type interieur. De grijze kleur is immers te combineren met ieder andere kleur. Daarnaast kunt u een grijze keuken in iedere stijl en met ieder soort materiaal vormgeven.

Op grijze keukens raakt u nooit uitgekeken, want deze kleur blijft spannend in elk interieur!

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. U heeft hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust over grijze keukens informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Grijze landelijke keukens

Grijs is ook een populaire kleur binnen de landelijke keukenstijl. Voor de landelijke keuken biedt deze kleur vele mogelijkheden. Door een grijstint te kiezen die goed bij de stijl van een landelijke keuken aansluit, kunt u de gewenste uitstraling creëren. Donkergrijs geeft uw keuken al snel een robuuste en stoere uitstraling. Deze keuken springt eruit! Indien u kiest voor een lichtgrijze kleur, dan wordt de uitstraling van de landelijke keuken iets ruimtelijker. Door het toevoegen van landelijke elementen zoals paneeldeuren met verticale groeven is grijs in een landelijke keuken veel beter toe te passen dan veel mensen denken. Met de kleur grijs kunt u dus ook binnen de landelijke stijl alle kanten op.

Bekijk onze landelijke keukens

Grijs met wit of blauw combineren

Een keuken in de kleur grijs is zeer goed te combineren met andere kleuren. Hierdoor creëert u een geheel eigen stijl uiteenlopend van rustige lichte tinten tot meer gewaagde en uitdagende combinaties. Een lichtgrijze keuken met wit oogt heel fris en sluit hierdoor goed aan bij een licht modern interieur. Of wat dacht u van de spannende samenwerking van in grijs betonlook uitgevoerde keramische fronten gecombineerd met blauwe achterwanden en witte muren? Met deze zeer trendy combinatie van kleuren wordt uw keuken het middelpunt van uw woning.

Geeft u de voorkeur aan felle kleuren, dan kunt u kiezen uit verschillende grijstinten en deze combineren met de felle kleur die uw voorkeur heeft. De kleur grijs is zoals u ziet zeer veelzijdig toe te passen. Een grijze keuken kan binnen elke stijl worden ontworpen. Combineer grijs met elementen van hout of een andere kleur en creëer zo uw eigen unieke stijl! Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de vele mogelijkheden van een keuken in de kleur grijs.

Grijze houten keuken

Onder de altijd al populaire houten keukens is de keuken van grijs hout erg in opkomst. Ook hier geldt dat de stijl van de houten keuken veelal wordt bepaalt door de kleur grijs. Zo wordt een lichte grijze kleur veel toegepast in een moderne houten keuken. De donkere tint grijs wordt daarentegen vaak toegepast bij houten keukens waarbij een landelijke uitstraling gewenst is.

Ook een grijze keuken in combinatie met elementen van echt hout is bijzonder smaakvol. Glanzend lichtgrijs gelakte fronten met contrasterende houten elementen van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object. En wat dacht u van een donkergrijze keukenopstelling in keramiek grafiet in combinatie met zacht, warm dennenhout. Door het gebruik van keramiek grafiet, dat qua uitstraling erg dichtbij echte natuursteen komt, krijgt uw keuken een prachtige natuurlijke uitstraling.

Grijze keukens in elke keukenstijl

De grijze keuken kan, naast de hierboven beschreven keukenstijlen, in iedere stijl worden uitgevoerd. Denk hierbij aan nostalgische, moderne en design keukens die met deze kleur al snel een luxe uitstraling krijgen. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Onze adviseurs laten u in onze showroom graag de mogelijkheden van grijze keukens zien. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u gezamenlijk met een specialist een keukenontwerp maakt.

Zelf al keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe grijze droomkeuken? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van uw droomkeuken via onze informatie pagina “Keukens”. U vindt hier informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet er immers niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, lastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen we uw grijze keuken altijd ontwerpen.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: