Keukenfronten materiaal en afwerking

Keukenfronten zijn samen met de werkbladen de meest bepalende elementen bij het ontwerp van een nieuwe keuken. Vandaar dat u bij Bemmel & Kroon voor de fronten van uw keukenkastjes en lades uit diverse materialen en afwerkingen kunt kiezen. Of uw voorkeur nu uit gaat naar een landelijke keukenmoderne keuken of een design keuken, in onze fronten bibliotheek vind u keukenfronten voor elke stijl. Naast keukenfronten en het keukenblad zijn de inbouwapparatuur, de keukenopstelling en het type keukenkasten bepalend voor een stijlvolle uitstraling van uw droomkeuken.

Kunststof fronten

Kunststof fronten

Zeer sterke fronten met een hoogwaardige melamine toplaag. Aan deze toplaag kan structuur worden meegegeven waardoor deze vaak als houtprint aangeboden wordt. Ook in unikleuren leverbaar.

Kunststof CPL fronten

Kunststof CPL fronten

Deze sterkste fronten hebben een kunststof CPL toplaag uit phenolharspapier, decorpapier en een transparante toplaag. Deze toplaag is beduidend dikker en harder dan bij kunststof fronten en daardoor robuuster.

Folie fronten

Folie fronten

Zeer gemakkelijk in onderhoud, met kunststof folie naadloos ommantelde fronten, die in uni kleur en in houtprint voor een attractieve prijs leverbaar zijn. De oppervlakte glad of geprofileerd, mat of glanzend.

Fronten met folie laklaminaat

Fronten met folie/ laklaminaat

Een briljant, hoogglanzend en PVC-vrij oppervlak. Eerst wordt een hoogwaardige PET-folie aangebracht op een MDF-basisplaat die vervolgens in het productieproces wordt gelakt.

Satijnlak fronten

Satijnlak-fronten

Dit watergedragen Dual Cure laksysteem UV-gedroogd vervult zowel ecologische eisen als ook een hoge hardheid en belastbaarheid. Door de fluweelmatte, licht gestructureerde oppervlakte is het front eenvoudig schoon te maken. Satijnlak wordt in een veelvoud aan kleuren aangeboden.

Matlak fronten

Matlak-fronten

De met arbeidsintensieve productieprocessen vervaardigde en met transparante matte lak verzegelde fronten zijn door meermaals lakken zeer robuust. Daarnaast voelen zij zijdezacht aan.

Hoogglanslak fronten

Hoogglanslak-fronten

Hoogwaardige, in meerdere lakprocessen geproduceerde en daardoor zeer duurzame lakfronten, kenmerken zich door briljante kleuren en een zachte “touch”.

Fronten met zijdeglanslak

Fronten met zijdeglanslak

Een briljant, hoogglanzend en PVC-vrij oppervlak. Eerst wordt een hoogwaardige PET-folie aangebracht op een MDF-basisplaat die vervolgens in het productieproces wordt gelakt.

Acryl fronten

Acryl-fronten

Deze fronten in glasoptiek worden gekenmerkt door de hoogglanzende, briljante acryltoplaag en door de speciale kantafwerking die qua opbouw optisch overeenkomt met een glasfront.

Glasfronten

Glasfronten

Hoogglans of gesatineerde front uit 3 mm dik veiligheids-witglas aan de achterzijde volledig gelakt en met een 16 mm houtvezelplaat verlijmt. De glaskanten zijn met een omlopende kantafwerking in kleur beschermd. Het licht reflecteert en breekt op het hoogwaardige materiaal, wat zorgt voor een chique effect.

Houten fronten

Houten fronten

Houten fronten zijn natuurlijke en duurzame fronten uit massief hout en edel fineer. Ter bescherming worden deze met een bijzonder sterke tweecomponentenlak beschermd.

Type keukenfronten

Naast het materiaal en de afwerking van de keukenfronten, kunt u ook kiezen uit verschillende front-typen. De vorm van het gekozen keukenfront bepaald hierbij voor een belangrijk deel de uitstraling van uw keuken. Kom voor een indruk van de verschillende mogelijkheden van keukenfronten langs in een van onze showrooms. Wij laten uw wensen graag in vervulling gaan in onze frontenbibliotheek. Een groot deel van de duizelingwekkende hoeveelheid fronten is bovendien ook nog zichtbaar bij de voorbeeld opstellingen in onze keuken showrooms.