ASKO wasprogramma's

ASKO droogprogramma’s

Veel drogers op de markt hebben slechts een beperkt aantal programma’s die niet geschikt zijn voor alle soorten wasgoed. Als consument moet je dan zelf de temperatuur, de duur en de droogtegraad instellen, afhankelijk van de stof, het materiaal en de hoeveelheid wasgoed. Dat kost veel tijd en moeite, en kan ook schade toebrengen aan je kleding.

Bij ASKO hebben ze een heel andere visie op het drogen van wasgoed. Zij willen dat je zo snel en gemakkelijk mogelijk je wasgoed droog en fris krijgt. En dat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de instellingen. Daarom hebben ze bij ASKO een breed scala aan programma’s ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op de verschillende soorten wasgoed die je in je kast hebt hangen. Kies de simpele en veilige manier om je wasgoed te drogen met drogers van ASKO. Ontdek de droogprogramma’s die ze aanbieden.

ASKO droger aanbod bekijken

Beddengoed droogprogramma.

Beddengoed programma

Het beddengoed programma is speciaal ontworpen voor het drogen van grote en zware stukken textiel. Denk hierbij aan dubbele lakens, dekbedovertrekken, spreien en gordijnen. Het programma zorgt ervoor dat het textiel goed droog wordt, zonder dat het gaat kreuken of in elkaar draait. Dit doet het programma door een lage droogtemperatuur te gebruiken, de droogtijd te verlengen en de trommel afwisselend linksom en rechtsom te laten draaien. Zo wordt het textiel gelijkmatig gedroogd en blijft het mooi in vorm.

Droogprogramma voor zijde en wol.

Zijde & Wol droogprogramma

Dit droogprogramma is speciaal bedoeld voor kledingstukken die gemaakt zijn van zijden of wollen stoffen. Deze stoffen zijn erg kwetsbaar en kunnen beschadigd raken door te veel wassen of te hoge temperaturen. Daarom is het aan te raden om deze kledingstukken zo min mogelijk te wassen en alleen te drogen met het programma Zijde & Wol. Het programma gebruikt een lage droogtemperatuur en een zachte trommelbeweging om de kledingstukken te behandelen. Zo worden je kledingstukken weer schoon en fris worden, zonder dat ze krimpen, vervilten of verkleuren. Dit programma is ideaal voor het drogen van delicate kleding zoals blouses, truien, sjaals en jurken.

Droogprogramma voor overhemden.

Overhemden programma

Het overhemdenprogramma is ideaal voor het drogen van overhemden en blouses die gemaakt zijn van katoen, linnen of synthetische stoffen. Het programma droogt de kledingstukken op een lage temperatuur om te voorkomen dat ze krimpen of beschadigen. Daarbij maakt dit droogprogramma ook gebruik van omgekeerde trommelbewegingen om de kledingstukken los te schudden en te luchten. Het programma stopt voordat de kledingstukken helemaal droog zijn en laat een klein beetje vocht achter in de stof. Dit helpt om kreuken te voorkomen en maakt het strijken makkelijker. Het overhemden programma is perfect voor het drogen van kleding die er netjes en glad uit moet zien.

Stoom fris droogprogramma.

Stoom fris programma

Het stoom fris programma is een uitstekende keuze voor het opfrissen van kledingstukken die gemaakt zijn van delicate stoffen, zoals colberts, wollen truien, zijden blouses en andere items die niet geschikt zijn voor een normale wasbeurt. Hierbij gebruikt het droogprogramma stoom om de kledingstukken te behandelen en te ontdoen van ongewenste geuren, zoals sigarettenrook, vuurrook, zweet of parfum. Zo worden de kledingstukken niet alleen schoon en fris, maar ook zachter en gladder. Het programma stoom fris is dus ideaal voor het opfrissen van kleding die je niet vaak draagt of die een speciale behandeling nodig heeft.

ASKO droogprogramma voor sportkleding.

Sportkleding programma

Het sportkledingprogramma is speciaal voor het drogen van kleding met membranen, zoals stoffen die waterafstotend en ademend zijn. Deze stoffen hebben een speciale behandeling nodig om hun eigenschappen te behouden. Ook voor sportkleding gemaakt van gemengde materialen, zoals katoen, polyester of elastaan is het programma sportkleding een goede keuze. Om te voorkomen dat de stoffen krimpen of beschadigen droogt het programma je kleding op een lage temperatuur. Dit droogprogramma duurt wel wat langer. Zo wordt je kleding helemaal droog en bevat deze geen vocht meer.

Conditioning programma voor het waterdicht maken van kleding.

Conditioning programma

Het conditioning programma is bedoeld voor het thermisch activeren en optimaliseren van de waterdichtingsmiddelen die worden gebruikt in het Conditioning-programma in de wasmachine. Dit programma duurt niet lang, maar gebruikt wel een hoge droogtemperatuur om ervoor te zorgen dat de stof volledig waterdicht wordt. Het droogprogramma is ideaal voor het drogen van kledingstukken die je wilt beschermen tegen regen, sneeuw of vocht. Ook zorgt dit droog programma ervoor dat de waterdichtingsmiddelen goed hechten aan de stof en hun werking behouden.

Quick Pro: snel droogprogramma.

Quick Pro: snel droogprogramma

Het Quick Pro programma is een uitstekende keuze voor het snel drogen van je wasgoed. Omdat dit droogprogramma slechts een uur duurt hoef je niet lang te wachten tot je was droog is. Om je was goed te drogen gebruikt het programma een hoge droogtemperatuur en krachtige trommelbewegingen. Gebruik dit programma dus voor het drogen van kledingstukken die niet erg vuil zijn of die je snel nodig hebt. Dan is je was binnen een uur helemaal droog en klaar om op te vouwen of te strijken.

Stoomkreukel verzorgingsprogramma.

StoomKreukel verzorgingsprogramma

Het StoomKreukel verzorgingsprogramma is de enige kreukel behandeling die echt werk. Het gebruik van dit droogprogramma vermindert en verwijdert effectieve kreukels in bijvoorbeeld overhemden en linnengoed. Hiervoor maakt het programma gebruik van herhaalde stoominjecties en warmtebehandeling bij lage temperaturen. Daarom is het ook geschikt voor gevoelige stoffen. Voor perfecte resultaten doe je maximaal zes overhemden in je droogtrommel om deze met stoom te behandelen. Er voor dit verzorgingsprogramma slechts 200 ml water gebruikt en het programma is in ongeveer 25 minuten klaar.

Wasdroger functies voor de beste manier van drogen.

De beste manier van drogen

Bij ASKO willen ze dat je jou wasgoed optimaal kunt drogen. Daarom beschikken de ASKO wasdrogers over veel innovatieve functies. Zo zorgt hun Soft Drum-oplossing bijvoorbeeld voor een betere luchtstroom in de trommel. Hierdoor wordt je kleding beschermt tegen slijtage. Ook hebben ze een Multi Filter System ontworpen waarmee wordt voorkomen dat pluizen en stof de werking van je droger verstoren.

Er zijn echter nog veel meer innovatie functies en bijzondere kenmerken die een ASKO droger zo bijzonder maken.

Ontdek meer bijzondere kenmerken

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2

Onze winkels

In onze webshop vind je het grootste aanbod huishoudelijke apparaten van ASKO. Heb je een vraag over één van deze was- en droogapparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe apparatuur gaat kopen deze liever eerst in de winkel bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de apparatuur van dit topmerk kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken en huishouden te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod voor wassen en drogen van ASKO en andere A-merken.

Onze winkels

Winkel ASKO dealer Bemmel & Kroon.Winkel ASKO dealer Bemmel & Kroon.
De keuken showroom van Bemmel & Kroon.De keuken showroom van Bemmel & Kroon.