Liebherr koelkast en vriezer
Liebherr logo

Liebherr

Al ruim 60 jaar is Liebherr dé specialist in koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en wijnkasten. Liebherr’s koel- en vriesapparatuur is dan ook van de hoogste kwaliteit en heeft een elegant en tijdloos design. Hoe jouw keuken of gezinssamenstelling er ook uitziet, bij Liebherr vind je de perfecte combinatie van koel- en vriesopslag. Kies je voor een koelruimte met BioFresh voor een superlange versheid, voor een vrieskast of een vrieskist met extra veel vriesruimte? Kies je voor een vrijstaand of inbouw model? Wat je keuze ook wordt, bij Bemmel & Kroon vind je hem voor de laagste prijs!

Liebherr producten

Vrijstaande apparaten

Het Liebherr-assortiment van vrijstaande huishoudelijke apparaten bevat klassiekers in wit of roestvrij staal. Maar ook designuitvoeringen met een speciale afwerking en fraaie details zijn ruim vertegenwoordigd. Welk model je ook kiest, ze bieden allemaal de bewezen handige functies en hoogwaardige mogelijkheden die je van Liebherr mag verwachten.

Liebherr koelkast RVS

Liebherr koelkast

Zeer handige mogelijkheden en functies
Vrijstaande koelkasten van Liebherr zijn uitmuntende apparaten. Innovatieve technologieën bewaren je voedingswaren onder de meest gunstige omstandigheden. Elke Liebherr koelkast is hiervoor uitgerust met BioFresh functionaliteit. Hierdoor behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel. De ruime groente- en fruitladen zijn bovendien zeer praktisch voor het bewaren van grotere etenswaren.

Verder biedt de koelruimte veel flexibiliteit bij het indelen van de plateaus. De krasbestendige GlassLine plateaus zijn namelijk in hoogte verstelbaar, scherfvrij en bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook zijn de koelkasten ontzettend energiezuinig, en door hun lage geluidsniveau ongelooflijk stil. Dankzij dit soort details ben je met het kopen van een Liebherr koelkast zeker van een kwaliteitsproduct.

Vrijstaande koelkasten bekijken

Liebherr vriezer

Liebherr vriezer

Diepvriesoplossingen voor iedere situatie
Vrijstaande vriezers, ook wel diepvriezers genoemd zijn er in verschillende formaten en typen. Het vrijstaande vriezer aanbod van Liebherr omvat dan ook vele vrieskasten en vrieskisten. Een vrieskast is een hoge kastmodel vriezer met een deur die naar rechts of links is te openen. Dit type diepvriezer beschikt over makkelijk in te delen, en eenvoudig uitneembare, vrieslades. Daarom is een vrieskast ideaal voor grote huishoudens.

Wil je grote hoeveelheden etenswaren invriezen, dan is een vrieskist ook een goede optie. Binnen een diepvrieskist zorgen de meegeleverde voorraadkorven voor overzicht en extra gemak bij het in- en uitruimen van je boodschappen. Of je nu een ruime bijkeuken hebt of een compacte keuken, Liebherr heeft diepvriesoplossingen voor iedere situatie. Al deze diepvriesapparaten onderscheiden zich door hun vernieuwende technologie en hoge energiezuinigheid.

Vrijstaande vriezers bekijken

Vrijstaande koelvriescombinatie

Liebherr koelvriescombinatie

Koelen en invriezen met één apparaat
Bij een koelvriescombinatie zijn de koekast en vriezer in één apparaat gecombineerd. Vrijstaande koelvriescombinaties van Liebherr zijn daarom ideaal voor het bewaren van grote hoeveelheden verse en ingevroren levensmiddelen. Zo bieden ze tal van praktische gebruiksmogelijkheden die je helpen bij een gezonde, moderne levensstijl.

Het koelvak van een koel-vriescombinatie zorgt voor hoogwaardige levensmiddelenopslag. Wil je jouw levensmiddelen nog langer vers houden, kies dan voor het gemak van BioFresh-safe. Een koel vries combi voorzien van NoFrost-technologie maakt een einde aan ontdooien. Liebherr biedt een scala aan uitstekende functies voor het koelen en invriezen etenswaren. Kies een van de vele modellen en designs uit ons assortiment.

Vrijstaande koelvriescombinaties bekijken

wijnklimaatkast

Liebherr wijnklimaatkast

Verschillende wijnen tegelijkertijd op de ideale drinktemperatuur
Een wijnklimaatkast van Liebherr houd je wijnen op de juiste temperatuur. Wil je echt van wijn genieten, dan moet je deze op de juiste temperatuur serveren en onder de allerbeste omstandigheden bewaren. Omdat de luchtkwaliteit in veel kelders te wensen overlaat, is een wijnkast het perfecte alternatief. Wijnklimaatkasten zijn ideaal voor het op voorraad houden van verschillende wijnsoorten op de benodigde drinktemperaturen.

Liebherr wijnklimaatkasten beschikken over meerdere temperatuurzones en zijn daardoor zéér breed inzetbaar. Zo kunnen rode wijnen in het bovenste deel worden bewaard bij een temperatuur van +18°C. Het onderste gedeelte met een temperatuur van +5°C is zeer geschikt is voor het bewaren van champagne. Ten slotte kun je in het midden van de wijnkast tientallen flessen langdurig op de ideale keldertemperatuur van rond de +11°C bewaren.

Vrijstaande wijnklimaatkasten bekijken

Inbouwapparaten

Inbouwkoelkasten en -vriezers van Liebherr worden gekenmerkt door hun ingenieuze technologie. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen en indelingen. Bij het ontwerpen van hun inbouwapparaten is de aandacht vooral uitgegaan naar een combinatie van energiezuinigheid en praktische, vernieuwende functies.

Liebherr inbouw koelkast

Liebherr inbouwkoelkast

Koelkasten voor geïntegreerd gebruik
Een inbouwkoelkast wordt netjes in een beschikbare nis in je keuken ingebouwd. Het is daarom belangrijk om bij het kopen van een inbouw koelkast goed op de nishoogte te letten. De inbouwkoelkasten van Liebherr zijn in te bouwen in nissen van 88 – 178 cm. Let ook goed op het gewenste montagesysteem: sleepdeur of deur-op-deur montage. Om te voorkomen dat de koelkast niet past, kies je het beste hetzelfde scharniersysteem als dat je nu hebt.

Alle inbouwmodellen bieden een scala aan handige functies voor extra gebruiksgemak. Zo blijven groente en fruit langer houdbaar dankzij de vershoudzones. Ook zijn de plateaus op verschillende hoogtes te plaatsen. Hierdoor wordt de binnenruimte volledig benut. Wanneer je kiest voor een Liebherr inbouw koelkast met vriesvak, kies dan voor de optie No Frost. Zo hoef je het vriesvak nooit meer te ontdooien.

Inbouw koelkasten bekijken

Onderbouw koelkast van Liebherr

Onderbouw koelkast

Speciaal voor montage onder een keukenblad
Een onderbouw koelkast is inbouw koelkast speciaal voor montage onder het aanrechtblad. Onderbouw koelkasten worden daarom ook regelmatig ingebouwd in keukens met een kookeiland. Met een inbouwmaat van 82 centimeter worden ze ook wel inbouw koelkast tafelmodel genoemd. Daarnaast zijn onderbouw koelkasten, door een afneembaar bovenblad, gemakkelijk in te bouwen.

De onderbouw koelkasten van Liebherr zijn er met en zonder een vriesvak. Er zijn echter ook onderbouw vrieskasten van Liebherr verkrijgbaar. Zo creëer je met een onderbouw koelkast en vriezer een side-by-side koelvriescombinatie onder jouw keukenblad. Bij een onderbouw model wordt warme lucht via de plint afgevoerd en frisse koele lucht aangezogen. Kies daarom bij montage onder een keukenblad altijd voor een onderbouw model.

Onderbouw koelkasten bekijken

Geïntegreerde koel-vriescombinatie

Inbouw koel-vriescombinatie

Perfect in iedere keuken te integreren
Wil je een koelkast en vriezer in één apparaat die ook nog eens een mooi geheel vormt met je keuken? Dan is een inbouw koel-vriescombinatie van Liebherr precies wat je zoekt. Een Liebherr inbouw koelvriescombinatie beschikt over vernieuwende technologieën en vele praktische functies. Hiermee zijn verse levensmiddelen optimaal en volgens jouw specifieke wensen te bewaren.

Bij Bemmel & Kroon hebben we een breed aanbod van energiezuinige koel/vriescombinaties van Liebherr. Deze vallen op door hun superieure gebruiksgemak en zijn verkrijgbaar in vele inbouwmaten. Hierdoor zijn ze in te passen in nissen van 122 cm, 158 cm, 178 cm en 203 cm. Verder bieden deze inbouwapparaten een scala aan geweldige innovaties, voor zelfs de meest veeleisende gebruiker.

Inbouw koel-vriescombinaties bekijken

Inbouw wijnkast wijnklimaatkast

Inbouw wijnkast

Wijnkasten voor geïntegreerd gebruik
Inbouw wijnkasten van Liebherr combineren ideale bewaaromstandigheden met een exclusieve presentatie. De juiste wijntemperatuur bepaalt voor een groot deel het drinkgenoegen. Dat geldt zowel voor de drinktemperatuur als voor de temperatuur bij het bewaren voor de lange termijn.

De wijnbewaarkasten van Liebherr bieden de perfecte bewaaroplossing voor je wijnen. Precies geregelde klimaatomstandigheden bieden hierbij bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren. Inbouwwijnkasten worden egaal met de keukenkastdeuren geïnstalleerd in nissen met een standaardhoogte tussen 45 cm en 122 cm. Dankzij een glazen isolatiedeur wordt jouw wijncollectie hierin op haar best gepresenteerd. Je kan echter ook kiezen voor een onderbouw wijnkast. Deze modellen passen precies onder het werkblad van je keuken.

Inbouw wijnkasten bekijken

Liebherr garantie

2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten
Bij alle koel- en vriesapparatuur van Liebherr voor huishoudelijk gebruik ontvang je standaard de wettelijke garantie van twee jaar. Bij een storing binnen deze periode geniet je dus van volledige fabrieksgarantie, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten komen daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Dit geldt zowel inbouw als vrijstaande modellen, mits huishoudelijk gebruikt. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvang je in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen de voorrijkosten in rekening gebracht.

Je ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat je hiervoor moet doen is jouw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Aanmelden extra zekerheid

Onze winkels

In onze webshop vind je een compleet aanbod van koel- en vriesapparatuur van Liebherr. Heb je een vraag over één van deze apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je nieuwe apparatuur gaat kopen deze liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels ,waar je de Liebherr-apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande en inbouwapparatuur van Liebherr en andere A-merken.

Liebherr inbouw koelkasten in onze winkel
Luxe keuken in showroom winkel
Eelektronisch prijslabel in een van onze winkels.

Liebherr apparatuur voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de koel- en vriesoplossingen van Liebherr door ons groot worden ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze innovatieve oplossingen voor koelen en vriezen dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Bel 070-301 34 64 voor de laagste prijs!

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over de koel- en vriesapparatuur van Liebherr en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Liebherr koelkast, vriezer of wijnklimaatkast nodig?
Liebherr Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Liebherr apparaten. Wil je telefonisch een serviceafspraak maken, dan kun je de medewerkers van de Liebherr reparaties en storingen op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur bereiken via telefoonnummer (0297) 23 99 55.

Over Liebherr

Specialist in koelen en vriezen
De Liebherr Groep, ook wel bekend als producent Liebherr, is in 1949 in Duitsland opgericht door Hans Liebherr. Liebherr begon in die tijd met de productie van betaalbare torenkranen. Dit werd in de daarop volgende jaren uitgebouwd naar de productie van allerlei graafmachines, hijskranen en bouwvoertuigen. Het bedrijf is daarnaast ook actief in de koel- en vriesapparatuurindustrie. Hierdoor is Liebherr bij de ‘gewone’ consument vooral bekend vanwege de huishoudelijke apparaten. Het bedrijf beschikt tegenwoordig over ongeveer 33.000 werknemers. Deze zijn verspreid over meer dan 120 vestigingen waaronder in Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland en de Verenigde Staten.

Liebherr is tegenwoordig zowel in de zakelijke markt als onder particulieren bekend om gebruiksvriendelijke en betrouwbare koel- en vriesapparatuur. De koelkasten, koelvriescombinaties, vriezers en wijnkasten zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt voor een perfect samenspel van elektronica en koelcomponenten. Mede hierdoor zijn ze inmiddels marktleider en bieden ze keer op keer vernieuwende koel- en vriesoplossingen.