• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Laagste prijs garantie
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

Liebherr wijnklimaatkasten

(0)

Een Liebherr wijnklimaatkast houdt verschillende wijnen tegelijkertijd op de ideale drinktemperatuur. Voor de echte wijnliefhebber is een wijnklimaatkast dan ook een must. Met apart instelbare temperatuur zones zorgen wijn klimaatkasten voor de beste bewaartemperatuur voor je gehele wijncollectie. Kies een wijnkoelkast met het voor jou gewenste aantal temperatuurzones en aantal flessen wat je in de wijnkast kunt bewaren.

  Bekijk de video van Liebherr’s Vinidor-, Grand Cru- en Vinothek-wijnkasten.

  Temperatuurzones Liebherr wijnklimaatkast

  Liebherr’s Vinidor-, Grand Cru- en Vinothek-wijnkasten
  Omdat de luchtkwaliteit in veel kelders te wensen overlaat, is een wijnkast het perfecte alternatief. Wijnklimaatkasten van Liebherr zijn ideaal voor het op voorraad houden van verschillende wijnsoorten op de benodigde drinktemperaturen. Liebherr wijnklimaatkasten beschikken over meerdere temperatuurzones en zijn zodoende zéér breed inzetbaar. Zo kunnen rode wijnen in het bovenste deel worden bewaard bij een temperatuur van +18°C. Het onderste gedeelte met een temperatuur van +5°C is zeer geschikt is voor het bewaren van champagne. Ten slotte kun je in het midden van de wijnkast tientallen flessen langdurig op de ideale keldertemperatuur van rond de +11°C bewaren.

  Of je nu een verzamelaar bent of een incidentele wijnliefhebber, met Liebherr’s Vinidor-, Grand Cru- en Vinothek-wijnkasten bewaar je de allerbeste wijnen onder optimale omstandigheden.