Leverbaar op bestelling. Voor 22.00 uur besteld, 1 juni in huis.
Prijs Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0
2599,-
Kies extra opties
Extra korting met onze Vakantiegeld deal(t/m zaterdag 1 jun.)
- 130,00
Te betalen (geselecteerde extra opties inbegrepen)
2469,-
 • Gratis thuisbezorgd (ook in België)
 • Klantwaardering9,2
   uit 25.070 reviews
 • Klantenservice (070 - 301 34 74) geopend tot 23:00
Bemmel & Kroon fietst voor het goede doel

Omschrijving Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 koelkast

8 jaar fabrieksgarantie voor apparaten welke geleverd zijn door liebherr appliances nl. deze koel/vriescombinatie met volledig vlakke steeldoor deuren en geïntegreerde grepen biedt net dat beetje extra. het deelbare draagplateau en het geïntegreerde flessenplateau bieden extra flexibiliteit. in de 2 biofresh laden op telescooprails bewaart u groenten en fruit tot 3x langer dan in een normale groentelade. het freshair filter zorgt voor een fris interieur en het nofrost vriesdeel hoeft u nooit te ontdooien. geschikt voor smarthome toepassingen.

Anderen bekeken naast de Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 ook deze koelkasten

Anderen die geïnteresseerd waren in het kopen van de Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 koelkast hebben ook de volgende koelkasten bekeken. Wellicht dat één van deze apparaten beter aansluit op jouw wensen dan de CBNBSA 575I-22/SD0 van het merk Liebherr.

Fabrikant informatie

Onze service

Bezorggemak

Bepaal zelf waar en wanneer je jouw nieuwe Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 koelkast bezorgd wilt hebben. Hiervoor selecteer je eenvoudig de datum die je het beste uitkomt. Nadat je hebt besteld ontvang je direct een bevestigingsmail. Heb je gekozen voor onze standaard bezorging? Dan bieden wij je op de dag van de levering de volgende service:

 • Je ontvangt van ons een email met een tijdvenster van 3 uur. Zo weet je precies wanneer de bezorgers jouw nieuwe koelkast komen bezorgen. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
 • Onze chauffeurs bellen je of sturen een SMS als ze onderweg zijn. Daarnaast kondigen ze 15 minuten voor levering hun aankomst aan.
 • Indien gewenst voeren ze jouw oude koelkast GRATIS af. Wij zorgen er dan voor dat deze netjes wordt gerecycled. Dat is makkelijk voor jou en goed voor het milieu!

Neerzetten en aansluiten op de gewenste plek

Koop je een groot vrijstaand huishoudelijke apparaat zoals een wasmachine, wasdroger, koelkast of vaatwasser? Dan kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor de optie “Neerzetten en aansluiten op de gewenste plek”. Bij dit service level bieden wij buiten de standaard bezorging de volgende extra service:

 • Jouw nieuwe koelkast wordt op de gewenste verdieping afgeleverd. Is er in het gebouw geen lift aanwezig? Dan zal dit over de trap (ook binnenshuis) gaan en is dit maximaal op de 4e etage.
 • Verder wordt de Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 uitgepakt en op de juiste plek stabiel geplaatst.
 • Daar wordt de koelkast aangesloten op een bestaand stopcontact en de bestaande aan- en afvoerpunten.
 • De transportbeveiliging van de CBNBSA 575I-22/SD0 van Liebherr wordt verwijderd.
 • Het verpakkingsmateriaal wordt op milieu vriendelijke wijze afgevoerd.

Meenemen oude apparaat

Wanneer wij jouw Liebherr koelkast komen bezorgen nemen wij indien gewenst direct je oude apparaat mee retour. Deze service is volledig gratis. Uiteraard zorgen wij voor een milieu-vriendelijke afhandeling van jouw oude koelkast. Wil je dat we jouw oude apparaat laten afvoeren en recyclen? Zorg er dan voor dat het apparaat zich in de directe omgeving van de eerste afsluitbare deur bevindt.

Extra zekerheid

De door ons geleverde koelkasten worden geleverd met een garantieperiode van 2 jaar na aankoop. Ondanks dat de Liebherr CBNBSA 575I-22/SD0 voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zijn reparaties na deze periode niet altijd te voorkomen. Om dit probleem het hoofd te bieden kun je de garantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar. Deze extra zekerheid voor slechts een klein bedrag is bovenaan deze pagina te selecteren.