Waarom Bemmel & Kroon?

Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo’n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 60 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 3 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Icon pluspuntWinkels 1,5 meter proof

Icon pluspuntGeen aanbetaling

Icon pluspuntSnelle levertijden

Icon pluspuntAl 60 jaar vertrouwd adres

Juist NU, een keuken kopen!

Serieus op zoek naar een nieuwe keuken, dan is dit het moment.
Uw veiligheid en die van onze keukenadviseurs is voor ons het allerbelangrijkst. Onze winkels zijn daarom 1,5 meter proef. En omdat goed advies van groot belang is, geven onze keukenadviseurs dat advies aan 1,5 meter diepe tafels. Samen met u zorgen wij er zo op een veilige manier voor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Juist NU is zaken doen interessant en geniet u van extra snelle levertijden naast de uitstekende service waar wij voor staan.

1,5 meter diepe bureaus

Keukenwinkel Cruquius

Het recept van ons succes

 • Continu zo’n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
 • Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles “in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
 • Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
 • Wij voeren alle denkbare stijlen.
 • Wij vragen geen enkele aanbetaling.
 • Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
 • Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.

Hoge klantwaardering

Dat onze manier van werken de klant aanspreekt is voor ons het allerbelangrijkste. Gelukkig is dat ook zo! Dat blijkt wel uit de hoge onafhankelijke klanttevredenheid score van 5 sterren.
Op onafhankelijke review websites scoren wij een 9.1 (Qasa), 9.1 (Kieskeurig.nl) en een 9.2 (Trustpilot). Onze deskundige keukenspecialisten zullen er alles aan doen om u te voorzien van een deskundig advies en onze hoge kwaliteitsniveau ook voor u waar te maken.

Hoge klantwaardering

Hoogwaardige kwaliteit

Onze eigentijdse en innovatieve keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden een ruime keuze in stijl en afwerking, waarbij het gebruikersgemak, lange levensduur en de toepassing van hoogwaardige materialen altijd zijn inbegrepen. Van keukenkast tot lade, de kwaliteit van ieder element zorgt voor een perfecte omgeving om te koken. Niet voor niets wordt iedere keuken geleverd met 10 jaar Bemmel & Kroon garantie!

Keukenapparatuur zelf ervaren

Zelf ervaren is beter dan uit een boekje kiezen
Bij veel bedrijven kiest u uw inbouwapparatuur, bij de aanschaf van een keuken uit een boekje. Maar hoe weet u nu of een bepaalde kookplaat wel zo handig is? En dat uw pannen er goed op passen? Een koelkast kan er op een plaatje best handig uitzien, maar hoe is de indeling? En voldoet deze wel aan uw wensen?

Bij Bemmel en Kraan denken we daar anders over. Mensen moeten de apparaten die ze aanschaffen kunnen zien, aanraken en uitproberen. Maar hoe kies je nu de juiste apparatuur, horen wij u denken. Dat kan eenvoudig door alles zelf te ervaren. Want onze ovens en combimagnetrons kunt u niet alleen aanraken, maar u kunt deze ook proberen door zelf een gerecht te maken onder begeleiding van een echte kok. Zo kunt u zich optimaal laten informeren door een van onze vakkundige medewerkers om daarna een weloverwogen keuze te maken. Dat is Bemmel & Kroon.

Keukens en keukenapparatuur onder één dak.
Inbouw koelkasten in onze showroom.

Keuken offerte check

Bij Bemmel & Kroon bent u bij aankoop van een nieuwe keuken verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit. Doordat wij zowel onze keukens als keukenapparatuur rechtstreeks bij de fabriek groot inkopen ontvangen wij hoge kortingen. Hierdoor kunnen wij u een complete keuken aanbieden voor een super scherpe prijs.

Heeft u al een offerte van een andere keukenzaak? Stuur ons deze dan vandaag nog toe: wij controleren deze graag voor u en komen altijd met een beter aanbod! Zo weet u zeker dat u voor uw nieuwe droomkeuken geen cent te veel betaalt.

Laat vrijblijvend uw bestaande keukenofferte vergelijken.

Een keuken kopen? Hier moet u op letten!

U wilt een nieuwe keuken kopen? Lees dan voor u tot aankoop van uw droomkeuken overgaat eerst wat er bij het kopen van een keuken zoal komt kijken. De juiste keuzes zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken straks perfect is afgestemd op uw kookgedrag. Koken wordt zo elke dag weer een feestje. De keukenspecialisten van Bemmel & Kroon helpen u daarom graag met een aantal belangrijke tips!

Onze keukenshowrooms

Neckar 24 (industrieterrein Forepark)
2491 BD Den Haag

Keukens:

 • Telefoon: 070-320 60 65
 • Service: 071-581 88 00

Hoge Rijndijk 269
2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk

Keukens:

 • Telefoon: 071-581 20 20
 • Service: 071-581 88 00

Cruquiusplein 50 (Cruquius plaza)
2142 EV Cruquius

Keukens:

 • Telefoon: 023-548 30 60
 • Service: 071-581 88 00