Quooker - De kokend-water-kraan

Gouden Quooker

24 karaat goud vergulde kraan.

Quooker introduceert The Golden One Limited Edition kokendwaterkraan met gouden finish. Hij is stoer, chic en exotisch tegelijk. De Gouden Quooker brengt – naast instant kokend water – instant glamour in de keuken. All that glitters is gold, maar vergis je niet: onder de oogverblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen!

Slechts 1000 exemplaren

THE GOLDEN ONE is een limited edition! Wereldwijd worden er slechts 1000 exemplaren van verkocht. Dit ter ere van de lancering van de Quooker kokendwaterkraan in de Verenigde Arabische Emiraten, waar de kleur goud al eeuwenlang een inspiratiebron is.

Gouden Quooker Fusion kranen

De FUSION kokendwaterkraan is de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan die direct kokend water levert en tevens als mengkraan kan worden gebruikt. De Quooker wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

De Fusion collectie bestaat uit de Fusion Square (de rechte fusion uitvoering) en de Fusion Round (de ronde fusion uitvoering). Deze modellen zijn leverbaar in vijf finishes; Chroom, Steel, Roestvrij staal, Zwart en Goud (24 karaat verguld).

Fusion Square GOUD kranen

Quooker Fusion square Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief PRO3-VAQ reservoir

Quooker Fusion Square Gold – PRO3-VAQ (3FSGLD)

Quooker Fusion square Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief COMBI reservoir

Quooker Fusion Square Gold – COMBI (22FSGLD)

Quooker Fusion square Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief COMBI+ reservoir

Quooker Fusion Square Gold – COMBI+ (22+FSGLD)

Fusion Round GOUD kranen

Quooker Fusion round Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief PRO3-VAQ reservoir

Quooker Fusion Round Gold – PRO3-VAQ (3FRGLD)

Quooker Fusion round Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief COMBI reservoir

Quooker Fusion Round Gold – COMBI (22FRGLD)

Quooker Fusion round Gold 24 karaat vergulden kraan - Inclusief COMBI+ reservoir

Quooker Fusion Round Gold – COMBI+ (22+FRGLD)

Quooker keuzehulp: Welk Quooker reservoir is voor jou keuken het beste.

De Quooker is energie- en waterbesparend

Het Quooker-reservoir verbruikt door de perfecte hoogvacuümisolatie maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Water energie besparing in huis met een Quooker

  • geen verspilling van water en energie door lange leidinglengte; met Quooker COMBI in het keukenkastje ook direct warm water
  • energie- en waterbesparend
  • de zuinigste oplossing voor warm- en kokend water

Water energie besparing met de Quooker

  • reservoir met hoogvacuümisolatie spaart energie
  • uniek, geoctrooieerd isolatieprincipe
  • stand-by verbruik van 5 cent per dag
  • 60% zuiniger dan andere kokend-water-kranen

Technische kenmerken Fusion

De Quooker Fusion kranen zijn voorzien van een kind veilige dubbel-druk-draai bedieningsknop. Ook zijn ze 360° draaibaar en geïsoleerd. Doordat de kraanuitloop dubbelwandig is kunt u de uitloop gewoon vastpakken en draaien. Klik op één van de oranje plusjes voor een animatie van het geselecteerde technische kenmerk van de Quooker Fusion kraan.

Quooker kranen aanbod

Een Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Hij wordt inmiddels in één op de vijf keukens geplaatst. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Afbeeldingen Gouden Quooker

Gold rush

Dat goud dé nieuwe kleur in Europees design wordt, was dit jaar op de Salone del Mobile in Milaan al te zien. Na een periode van koele kleuren als zilver, grijs en chroom, is het nu weer tijd voor een vleug warme glamour in huis. Goud is een echte powerkleur en staat voor overwinning, feest, succes en rijkdom. Maar vlak ook de praktische voordelen niet uit: goud combineert met alles!

Fusion Limited edition - The golden one
Gouden quooker kraan - 24 karaat goud vergulde kraan

De voordelen van een Quooker

THE GOLDEN ONE is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

Strak design

Behalve de 24kt. gouden finish is het strakke design van de Quookerkraan ongewijzigd. THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als keukenkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. THE GOLDEN ONE wordt geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Quooker GOLD - Instant glamour in de keuken
Sfeerbeeld gouden Quooker op marmeren aanrechtblad