Zwarte spoelbak

Op zoek naar een zwarte spoelbak voor je keuken? Hier vind je een ruim aanbod van spoelbakken in de kleur zwart. Deze zijn leverbaar in verschillende typen, vormen en materialen voor verschillende inbouwmethodes. Naast zwart is ook de kleur Gun Metal voor spoelbakken razend populair. Beide kleuren zijn perfect te combineren met een keukenkraan in dezelfde kleur. Deze spoelbak-keukenkraan combinaties vormen een blikvanger op elk aanrecht.

Geen resultaten

We hebben geen resultaten kunnen vinden voor je zoekterm, probeer het opnieuw met een andere zoekterm.

 • Controleer de spelling van je zoekterm
 • Maak je zoekterm minder specifiek
Geen resultaten
  MEGA kortingen op apparatuur van A-merken
  Prijs
  t/m
  Merk
  Acties
  Type spoelbak
  Breedte
  Inbouwmethode
  Vorm spoelbak
  Aantal kommen
  Materiaal
  Kleur
  Reviewscore
  Status
  Bekijk in winkel
  Zwarte keukenkraan met spoelbak in dezelfde kleur.

  Zwarte spoelbakken en kranen

  Naast de spoelbak is ook de keukenkraan leverbaar in de kleur zwart. Zo matchen de gekleurde Lanesto Urban spoelbakken 1-op-1 met de zwarte keukenkranen. Een combinatie van een zwarte keukenmengkraan met bijpassen wasbak geeft je keuken een heel eigen gezicht. Deze combinatie past zowel in een moderne als industriële keuken.

  De zwarte spoelbakken zijn, afhankelijk van het keukenblad, op verschillende manieren te monteren. Ook zijn er bijpassende zeepdispensers in zwart verkrijgbaar. Is de combinatie van een zwarte spoelbak en keukenmengkraan iets voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment.