• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10
BORA S Pure - Het compacte kookveldafzuigsysteem van BORA.
BORA logo

BORA S Pure – Ruimtelijk wonder voor de keuken

BORA S Pure is het meest compacte kookveldafzuigsysteem van BORA. Deze compacte oppervlakte-inductie kookplaat & afzuiging in één is leverbaar vanaf februari 2022. Ondanks haar compacte formaat biedt de BORA S Pure verrassend veel mogelijkheden.

Niet voldoende ruimte voor een kookplaat met afzuiging van BORA? Ontdek dan het BORA S Pure kookveldafzuigsysteem. Omdat het BORA S Pure kookveld supercompact is, past het zelfs in de kleinste keukens. De geïntegreerde, automatisch geregelde afzuiging in de BORA S Pure zuigt dampen en geurtjes tijdens het koken volledig af. De afzuigopening is bij deze inductie kookplaat asymmetrische geplaatst. Door deze unieke oplossing kan op vier kookzones van verschillende grootte worden gekookt. Met zijn unieke en moderne look is de BORA S Pure een blikvanger in elke keuken. Alle functies zijn via de touchslider met één aanraking eenvoudig te bedienen. Ook op hoog vermogen werkt de afzuiging door de stille ventilator altijd bijzonder stil.

BORA S Pure kookplaten

Inductiekookplaat (PURSA of PURSU)

De BORA S Pure inductiekookplaat is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De BORA PURSA is de BORA S Pure met een luchtafvoer naar buiten en de BORA PURSU is het recirculatiesysteem van de BORA S Pure. De BORA S Pure heeft een buitengewoon minimalistisch design met flexibele oppervlakte-inductie. Het is het meest compact kookveldafzuigsysteem van BORA met verrassend veel mogelijkheden. Dankzij de speciaal voor BORA ontwikkelde inductiespoelen kan het volledig oppervlak van de kookplaat optimaal worden benut. Op de vier kookzones van verschillende grootte passen alle gangbare kookpotdiameters. En met zijn stille ventilator werkt de afzuiging ook op hoog vermogen altijd bijzonder stil.

BORA PURSA

BORA PURSA - De BORA S Pure Luchtafvoer

De BORA PURSA is de BORA S Pure met een luchtafvoer naar buiten. Voor dit systeem zijn daarom ook geen filters benodigd. Kookluchtjes en vocht worden direct naar buiten geleidt.

 • Intuïtieve sControl-bediening
 • Uiterst stil
 • Eenvoudige reiniging
 • Geïntegreerde vetopvangbak
 • Kookveld optimaal benutten
 • Maximale opbergruimte
 • Meest compacte constructie
 • Automatische regeling van de afzuiging
 • Ruime overloopkuip
 • Demomodus

BORA PURSU

BORA PURSU - De BORA S Pure Recirculatie

De BORA PURSU is het recirculatie systeem van de BORA S Pure. Dit betekend dat kooklucht binnenin het apparaat gereinigd wordt. Hierdoor is er bij dit systeem geeft afvoer naar buiten nodig. De BORA PURSU is bovendien een zeer energie-efficiënt systeem omdat de warmte binnenshuis blijft.

 • Intuïtieve sControl-bediening
 • eSwap – Eenvoudige filtervervanging
 • Effectieve geurbestrijding
 • Uiterst stil
 • Eenvoudige reiniging
 • Geïntegreerde vetopvangbak
 • Kookveld optimaal benutten
 • Maximale opbergruimte
 • Automatische regeling van de afzuiging
 • Meest compacte constructie

De voordelen van de BORA S Pure

De nieuwe compacte BORA S Pure kookplaat met afzuiging is een klasse apart en zorg voor pure perfectie en maximale stijl in je keuken. Ontdek alle voordelen van de BORA S Pure kookveldafzuiging!

Gegarandeerde topprestaties

Kookplaat met gegarandeerde topprestaties

De BORA S Pure staat garant voor topprestaties met goed uitgekiende technologie. Dankzij de speciaal voor BORA ontwikkelde inductiespoelen kan het gehele oppervlak van het kookveld optimaal worden benut. Op de vier kookzones van verschillende grootte passen alle gangbare kookpotdiameters. En met zijn stille ventilator werkt de afzuiging ook op hoog vermogen altijd bijzonder stil.

Minimalist design

Het minimalistisch design van het BORA S Pure kookveldafzuigsysteem.

Minimalistisch design met verzonken integratie: de BORA S Pure is een aanwinst voor elke keuken! Bijzonder opvallend is de asymmetrische plaatsing van de afzuigopening. Deze geeft de kookplaat een bijzondere en moderne uitstraling. Door het discrete bedieningspaneel met intelligente verlichting wordt dit nog versterkt.

Eenvoudige bediening

BORA S Pure eenvoudige bediening

Zo eenvoudig kan het alleen bij BORA zijn: met de touchslider bedien je de BORA S Pure heel eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen, is erop tikken of met je vinger omhoog en omlaag te bewegen. Zo zijn alle belangrijke functies met enkele aanrakingen moeiteloos te bedienen.

Eenvoudige filter reiniging

Eenvoudige filter reiniging

De grote afzuigopening van de BORA S Pure is makkelijk toegankelijk. Hierdoor zijn alle onderdelen die met de kookdampen in contact komen eenvoudig voor reiniging worden verwijderd. In de vaatwasser nemen ze bijna geen plaats in. Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

Luchtafvoersysteem

BORA Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

Recirculatiesysteem

BORA Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA S Pure Introductie Video

BORA S Pure Introductie Video
BORA S Pure prijs

Wat kost de BORA S Pure?

De prijs van de BORA S Pure kookveldafzuiging en kookvelden is afhankelijk van het type afzuigsysteem. Je hebt de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. Deze compacte variant van de BORA pure is leverbaar vanaf februari 2022.  De vanaf prijs is hierdoor nog niet bekend.

Meer informatie over BORA apparatuur!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over de BORA kookplaten met afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

Kies een winkel

Klantwaardering
Kieskeurig
9.1
Trustpilot
9.0
Qasa
9.2

Bora zelf beleven? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora S Pure afzuigsysteem? Media februari 2022 kun je het Pure-S systeem in de showrooms van Bemmel & Kroon bezichtigen. Het Pure-X systeem en de andere productlijnen van BORA zijn wel in het echt bewonderen. Ook deze afzuigsystemen zijn zeer geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inductie kookplaten in onze showroom.
Keuken met BORA kookplaat.
Klantwaardering
Kieskeurig
9.1
Trustpilot
9.0
Qasa
9.2

Advies in showroom

Heb je een vraag over BORA apparatuur en wil je deze in één van onze showrooms bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Natuurlijk kun je jouw vraag over de professionele kookplaten met geïntegreerde afzuiging, stoomoven of lade ook telefonisch stellen via onze klantenservice (070 – 301 34 64).

BORA Customer Care Center
Innstrasse 1
6342 Niederndorf (Oostenrijk)
Service aanvragen
B&K Den Haag
Neckar 24
Industrieterrein Forepark
Winkel informatie
B&K Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269
Rijneke Boulevard
Winkel informatie