BORA logo

Uitrusting en accessoires: haal het beste uit jou BORA systeem

Bent je de trotse eigenaar van een BORA kookveldafzuiging, een BORA stoomoven of een BORA koel- of vrieskast? Dan wil je natuurlijk ook de juiste uitrusting en accessoires hebben om jou BORA systeem optimaal te gebruiken en te onderhouden. Ontdek hier welke uitrusting en accessoires je voor jouw BORA apparaat kunt kopen en bestel jouw favoriet hier voor de scherpste prijs!

BORA QVAC uitrusting

BORA QVac

Met het geïntegreerde BORA QVac vacumeerapparaat zijn levensmiddelen tot drie keer langer houdbaar en gooi je minder voedsel weg. Door te vacumeren behoudt het voedsel zijn natuurlijke smaak en zijn aantrekkelijke verse uiterlijk. De BORA QVac is een multifunctioneel apparaat dat kan vacumeren, flessen hersluiten en marineren.. Hierdoor kan hij perfect worden gecombineerd met de BORA koel- en vriessystemen, de BORA X BO en de BORA kookplaten met afzuiging.

BORA QVac vacumeerapparaat ontdekken

BORA GRILLPAN accessoires

BORA Grillplaat

Met de grillplaat van BORA behaal je het hele jaar door perfecte grillresultaten. Dankzij de hoogwaardige antiaanbaklaag kun je eten op vetarme wijze bereiden en de pan na gebruik eenvoudig schoonmaken. En door de optimale afwerking wordt de warmte snel verdeeld over oppervlakte-inductiekookvelden. De grillpan past ook in de BORA X BO. Het materiaal van de pan is hiertegen bestand. Dankzij het ingetogen design past de grillpan perfect bij alle andere BORA producten.

BORA Grillplaat ontdekken

BORA PICCOLO accessoires

BORA Piccolo

De BORA Piccolo amuselepels, waarmee je jou gasten kunt verrassen met heerlijke hapjes, prachtig geserveerd op mooie porseleinen lepels.
Begin je menu met een heerlijke ‘amuse-gueule’, prachtig geserveerd op mooie porseleinen lepels. De BORA Piccolo amuselepels passen perfect in de uitsparingen van de serveerplank, zodat je jou fingerfood op een visueel aantrekkelijke manier kunt serveren.

BORA Piccolo amuselepels ontdekken

Onze winkels

In onze webshop vind je een compleet aanbod van BORA apparatuur. Heb je een vraag over deze unieke keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe BORA apparatuur voor je deze gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige inbouwapparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Moderne keuken met een BORA Basic kookplaatModerne keuken met een BORA Basic kookplaat
Inductie kookplaten in onze winkelInductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2

Contact

Heb je een vraag over BORA apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Uiteraard kun je jouw ook telefonisch stellen via onze klantenservice (070 – 301 34 64).