Huishoudelijke apparatuur

Bij Bemmel en Kroon keukens vindt u de grootste collectie witgoed en een ruim aanbod klein huishoudelijke apparatuur tegen de laagste prijs. Grootschalige inkoop stelt ons namelijk in staat om te leveren tegen absolute bodemprijzen. In onze Mega showrooms staat een enorm aanbod aan huishoudelijke apparatuur overzichtelijk opgesteld op productgroep en prijsklasse. Daarmee zijn wij uniek in Nederland.

Wasmachines

Wasmachines - Huishoudelijke apparatuur

Wasmachines en was-droogcombinaties

Wasdrogers

Wasdrogers - Huishoudelijke apparatuur

Warmtepompdrogers, condensdrogers, afvoerdrogers en was-droogcombinaties

Stofzuigers

Stofzuigers - Huishoudelijke apparatuur

Stofzuigers met zak, stofzuigers zonder zak en robotstofzuigers

Klein huishoudelijk

Klein huishoudelijke apparatuur - Huishouden

Keukenmachines, blenders, waterkokers, broodroosters, etc.

Onderdelen

Onderdelen - Koppel en tussenstukken, toe- en afvoerslangen, onderhoudsmaterialen etc.

Koppel en tussenstukken, toe- en afvoerslangen, onderhoudsmaterialen etc.

Online huishoudelijke apparatuur kopen

U wilt de online huishoudelijke apparatuur kopen? In onze witgoed en keukenapparatuur shop leveren wij zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten van A-merken tegen de scherpste prijzen. Deze huishoudelijke apparatuur wordt uiteraard razendsnel bij u thuis bezorgd maar kan ook op een voor u gewenste datum en tijdvak worden geleverd.

Onze merken

AEG
Zanussi
Bauknecht
Whirlpool
Siemens
Bosch
Miele
Sharp
Smeg
Ariston
Candy
Pelgrim
LG
Samsung
Indesit
Electrolux

Betaalbare huishoudelijke apparatuur en uitstekende service

Bemmel & Kroon kenmerkt zich door zijn lage prijs, uitmuntende kwaliteit en snelle en goede service. Onze witgoed en keukenapparatuur shop heeft het kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg. U bent hierdoor verzekerd van een snelle levering en kunt via iDEAL veilig online betalen. Het is bij ons echter ook mogelijk om uw inbouwapparatuur en vrijstaande witgoed en keukenapparaten direct op te halen. U kunt dan meteen van uw apparatuur genieten en krijgt bovendien ook nog eens extra korting.

Bemmel & Kroon levert alle wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties tegen de laagste prijs. Overtuig uzelf en bezoek één van onze showrooms. Per showroom staat hier naast ruim 50 keukens met prachtige inbouw keukenapparaten, een enorm aanbod aan witgoed en klein huishoudelijke apparaten opgesteld. U kunt gratis parkeren voor de deur of pak direct uw voordeel in onze webshop en bestel uw huishoud apparatuur online.