Header keuken 1202028
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400084

Landelijke rechte keuken met rustiek ontwerp

Een landelijke keuken waarin de nostalgische dorpse charme met hedendaags gebruiksgemak wordt gecombineerd. Deze rechte keukenopstelling in landhuisstijl heeft een speels verdiept kookdeel voor het optimaal benutten van de ruimte. De hier afgebeelde opstelling van dit landelijk keukenontwerp is 340 cm lang.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keuken met boeren paneel deurtjes is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigunit, koeler en vaatwasser. De inbouw afzuigunit is weggewerkt in een rustieke schouw waardoor het idyllische karakter van deze keuken behouden blijft.

Onze klanten aan het woord

Bijzondere goede service

Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald...

Ursula Bijlhouwer

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies