Header keuken 1202025
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400085

Tijdloze hoekkeuken met composiet keukenblad

Hoekkeuken voorzien van modern tijdloos kaderfront. Deze tijdloze keuken is uitgevoerd met een keukenblad van composiet. De hier afgebeelde witte keuken in hoekopstelling heeft de afmetingen 330 x 180 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze tijdloze hoekkeuken met moderne kaderfront keukendeurtjes is uitgevoerd met de volgende Ariston keukenapparatuur: kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Onze klanten aan het woord

Blij met de nieuwe keuken

Uitstekend geholpen, men neemt uitgebreid de tijd voor je en denken constant mee. Keuken netjes bezorgd. Geholpen door zeer vriendelijke mensen met veel kennis. Mooie 3D tekeningen bij de offerte. Voor tijdens en na levering en plaatsing wordt je voortdurend op de hoogte gehouden via e-mail en info op mijnkeuken.info...

Van der Schot

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies