Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400087

Hoekkeuken met houtmotief keukenfront

Sfeervolle houten hoekkeuken voorzien van kaderfront in houtmotief en een granieten werkblad. Deze keuken in ruime hoekopstelling straalt sfeer en warmte uit! Dat is pas genieten, bij thuiskomst na een drukke werkdag. De afmetingen van deze hoekkeuken is 305 x 275 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze ruime hoekkeuken met kaderfronten in houtmotief is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: kookplaat, vlakscherm, combimagnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser.

Onze klanten aan het woord

Keuken nieuwbouwwoning

Heldere no nonsense uitleg van de verkoper met proactief meedenken in plaats van het initiatief volledig bij de klant te laten. De lijst met apparaten die ik had uitgezocht werd op bepaalde punten geupgrade zonder dat dit direct grote gevolgen had op de totaalprijs van de keuken. Dit betekent dat we nu een vaatwasser met interne verlichting hebben en een grondprojectie ...

BL

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies