Header keuken 1202040
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400107

Ruime hoekkeuken in klassieke landhuisstijl

Sfeervolle hoekopstelling in elegant landhuisstijl met fronten in de kleur Olijfgroen. De afmetingen van deze klassieke landelijke keuken is 335 x 330 cm. De keuken is gecombineerd met een massief houten werkblad voor een warme uitstraling.

Inbegrepen keukenapparatuur
Deze sfeervolle landelijke keuken is uitgevoerd met de volgende Siemens keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigunit, oven, combimagnetron, vaatwasser en koeler.

Onze klanten aan het woord

Goede ervaring

Goede voorlichting, duidelijke communicatie, goede prijs. Alles was compleet en onbeschadigd bij de levering, 1 klein puntje, de bovenplint was niet hoog genoeg maar verder perfect. Ook de keuken plaatser was top.

M. Intres

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies