Keuken 1400248 - Modern landelijke rechte keukenopstelling met gewaagde kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400248

Modern landelijke keuken met hoge kasten

Deze moderne landelijke rechte keuken met hoge kasten is van alle gemakken voorzien. Een los geplaatst keukenelement met hoge kasten zorgt hierbij voor extra opbergruimte. Het rechte deel van deze keuken waarin zich de spoel- en kookunit bevinden is voorzien van een mat gelakt landelijk kaderfront. De marmer look van de hoge kasten komt terug in de legplanken boven de spoelbak en sluit mooi aan bij de kleur van het composiet werkblad.

Deze gewaagde combinatie van fronten, zwarte plankendragers en handgrepen en de donkere keukenapparatuur geven deze landelijke keuken een trendy uitstraling. De moeilijkste recepten tovert u in een handomdraai om tot uitnodigende gerechten.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rechte landelijke keukenopstelling met hoge kasten is uitgerust met hedendaagse inbouwapparatuur van Pelgrim. Uiteraard zijn al onze keukens maatwerk en kan alle apparatuur naar wens worden aangepast.

Pelgrim logo

Onze klanten aan het woord

Blij met de nieuwe keuken

Uitstekend geholpen, men neemt uitgebreid de tijd voor je en denken constant mee. Keuken netjes bezorgd. Geholpen door zeer vriendelijke mensen met veel kennis. Mooie 3D tekeningen bij de offerte. Voor tijdens en na levering en plaatsing wordt je voortdurend op de hoogte gehouden via e-mail en info op mijnkeuken.info...

Van der Schot

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies