Design keuken met kooktafel en wandhangend spoelgedeelte
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400272

Design keuken met kooktafel en wandhangend spoelgedeelte

Deze buitengewone keukenopstelling maakt indruk door een centraal geplaatste kooktafel en wandhangend spoelgedeelte. De keukenfronten, werkbladen en verlichte Framewall zijn allen uitgevoerd in onyxzwart Fenix. Als spaarzaam gebruikt contrast van dit fluweelzachte oppervlaktemateriaal ​​voorzien van anti-vingerafdrukcoating is gekozen voor hoge kasten in expressief lariks hout.

Met aan de wand hangende greeploze elementen is een zwevende oplossingen gerealiseerd. Samen met de design-kooktafel verlenen ze de leefruimte/keuken meer ruimte en gewichtloosheid.

Inclusief keukenapparatuur
Door haar bijzonder krachtige uitstraling is de kooktafel al een blikvanger op zich. Maar met de Siemens inductiekookplaat en de daarachter geplaatste Glassdraft afzuigkap maakt u echt een design statement. Deze uitschuifbare afzuigkap is namelijk van glas en kan in verschillende kleuren worden verlicht.

Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies