Stoomtechnologieën van AEG
SteamBake
Met SteamBake voeg je aan het begin van het bakproces stoom toe. Hierdoor rijzen broden beter, krijgen ze een knapperige korst en blijven cakes heerlijk luchtig. Ideaal voor liefhebbers van bakken.
SteamCrisp
SteamCrisp combineert hete lucht met een beetje stoom, wat perfect is voor gerechten die knapperig moeten zijn van buiten en sappig van binnen. Denk aan ovenschotels, quiches en kip met krokant vel.
SteamBoost
SteamBoost is een geavanceerdere vorm van stomen. Je kiest uit drie stoomniveaus: volledig stomen, bakken met stoom of regenereren (opwarmen met stoom). Zo bereid je groenten, vis of lasagne met behoud van smaak en vitamines.
SteamPro
SteamPro biedt professionele stoomfuncties inclusief sous-vide koken. Deze technologie werkt met precisie tot op de graad nauwkeurig, waardoor je ingrediënten langzaam en gelijkmatig gaart, zonder verlies van structuur of smaak.