Siemens studioLine logo

Siemens studioLine

studioLine inbouwapparatuur nergens voordeliger!

Bent u op zoek naar Siemens studioLine inbouw apparatuur? Dan bent u bij Bemmel en Kroon keukens aan het juiste adres. Bemmel en Kroon biedt u studioLine apparatuur voor de gunstigste prijs. Daarnaast zijn de inbouwapparaten direct uit voorraad leverbaar. Door deze apparatuur, gekenmerkt door een indrukwekkend design en bijzondere innovaties, groot in te kopen betaalt u gegarandeerd de laagste prijs.

Meer informatie over Siemens studioLine apparatuur voor de laagste prijs?
Bel ons of kom langs bij onze Mega winkel in Den Haag (070-320 60 65), Zoeterwoude-Rijndijk (071-581 20 20) of Cruquius (023-548 30 60).

Voor een niet alledaagse dag, iedere dag: studioLine van Siemens.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Indrukwekkend vormgegeven. Een blikvanger vanuit iedere hoek.

studioLine apparatuur is speciaal ontworpen voor wie waarde hecht aan esthetiek. De abstracte uitstraling is een regelrecht gevolg van het weldoordachte design, dat zijn oorsprong vindt in hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Of de apparatuur nu naast elkaar of onder elkaar wordt ingebouwd, er worden keukens mee gecreëerd die net zo buitengewoon zijn als de eigenaar.

Meer functionaliteiten.

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. studioLine klanten profiteren van het beste dat innovaties van Siemens te bieden hebben. Er valt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér te verwachten, zoals alle exclusieve functionaliteiten op basis waarvan de apparaten zijn ontworpen.

Meer beleving.

Het alledaagse zo eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon mogelijk vormgeven – dat is de kracht van studioLine. Ontdek hoe de innovatieve technologie in onze intelligente inbouwapparatuur u tijd en energie kunnen besparen, zodat u kunt doen wat u belangrijk vindt.

Meer service.

Goede service maakt het leven makkelijker. Bij een studioLine dealer bent u verzekerd van goede service en professioneel advies over uw apparatuur.

Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten 5 jaar garantie

Bij aanschaf van minimaal 4 Siemens inbouwapparaten ontvangt u GRATIS een verlengde garantie tot 5 jaar. Daarmee ontvangt u bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!
U komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als u zich binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online registreert.
De garantie is alleen van toepassing op inbouwkeukenapparatuur wanneer u vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen in één keer koopt.

Bovenstaande actie geldt alleen voor consumenten in Nederland.

Bij aanschaf van 4 inbouwapparaten ontvangt u 5 jaar garantie

De studioLine apparatuur LIVE bekijken?

Download hier de SIEMENS studioLine brochure en kom langs in één van onze Mega keukenwinkels. In onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk kunt u de Siemens studioLine apparatuur bekijken en ervaren in onze unieke innovatiestraat. In deze innovatiestraat is apparatuur van de merken Siemens, Miele, AEG, Bosch en Whirlpool met ieder zijn eigen uitstraling en omgeving opgesteld. U kunt de Siemens studioLine inbouwapparaten hier goed vergelijken met apparatuur van andere merken. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers u graag van dienst.

Inbouwapparatuur in onze keukenwinkel
Inbouw ovens kookplaten koelkasten en vaatwassers.