Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Header keuken 1400048
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400001

Houten, gelakte keuken in de kleur grijs.

Robuuste grijs gelakte houten hoekkeuken in landelijke uitstraling met glazen bovenkastjes. Voorzien van massief houten kaderdeurtjes en praktisch composieten werkblad. Afmeting: 316 x 275 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze grijze houten keuken is uitgerust met de volgende apparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, kookplaat, koelkast en afzuigkap.

Onze klanten aan het woord

Bijzondere goede service

Uitstekende informatie bij aankoop van de keuken. Alles werd duidelijk verteld en wij konden ook alle apparatuur bekijken alvorens te beslissen welke wij uiteindelijk kozen. Leverservice, montageservice en ophaalservice afval bijzonder goed geregeld. Van te voren mail ontvangen wanneer e.e.a. zou worden geleverd en weer zou worden opgehaald...

Ursula Bijlhouwer

Onze klanten waarderen ons met een
9.2
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koop je niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op je wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Je hebt hierbij de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor jou en willen je graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: