Keuken 1400245 - Design schiereiland keuken in wit met marmer
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400245

Keuken in hoogglans en marmer look

Hoogglans gelakte fronten in combinatie met een kunststof werkblad en hoge kasten in marmer look. Deze schiereiland keuken heeft een luxe uitstraling waar u veel tijd in door wilt brengen.

Een ruime zitgelegenheid maakt deze keuken praktisch tijdens het ontbijt en gezellig om met vrienden te borrelen. Door de BORA inductiekookplaat geintegreerde afzuiging is een zichtbelemmerende afzuigkap overbodig geworden.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle keukenopstelling is uitgerust met moderne apparatuur van Bosch en een inductiekookplaat van BORA. Bij ons is elke keuken maatwerk en kunt u voor keuken- en inbouwapparatuur alle kanten op.

Bosch apparatuur BORA inductiekookplaten

Onze klanten aan het woord

Fantastische keuken

Zeer rustig en goed geholpen. Met als resultaat een fantastische keuken waar we jaren plezier aan gaan beleven. Het is onze tweede Bemmel en Kroon keuken. Wat ons betreft een aanrader!

Ingrid

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies