Mat gelakte hoekkeuken met Anti-Fingerprint
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400254

Mat gelakte hoekkeuken (Anti-Fingerprint)

Een van alle gemakken voorziene luxe modern landelijke hoekkeuken. Door de Anti-Fingerprint afwerking van de matte fronten ziet u op de donkere achtergrond geen vingerafdrukken. De werkbladen en achterwanden van composiet in marmerlook maken van deze keuken een elegante blikvanger. Samen met de mat zwarte greepje vormen ze een mooi contrast met de landelijke kader deurtjes. Houdt u van uitgebreid kokkerellen, dan kunt u zich in deze keuken helemaal uitleven.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne landelijke keukenopstelling is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur. Denk hierbij aan een Smeg inbouw oven in landhuisstijl en een 6-pits gasfornuis met gietijzeren pannendragers van het merk ATAG. De siemens onderbouw afzuigkap zorgt hierbij dat alle kookluchtjes direct worden afgevoerd.

AEG logo ATAG logo Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Echte aanrader

Zeer tevreden over deze keukenzaak en over het eindresultaat. Erg prettig dat je geen handjeklap hoeft te gaan doen. Er wordt direct een schappelijke prijs geboden. We zijn in diverse keukenzaken geweest, hier geen opdringerige verkoop...

Fam. v.d. Pol

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies