Keuken in donker walnotenhout met verticale groeven en zwart marmer keramiek.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400275

Keuken met een in het kookeiland geïntegreerde eettafel

In deze exclusieve next125 keuken krijgen de hoogwaardige materialen en afwerking een podium. De hoekopstelling en het bijpassende kookeiland met geïntrigeerde noten eettafel vormen samen een harmonieus geheel. Opvallend is het noten natuurfront met verticale rillen. Dit gaat perfect samen met de werkbladen, achterwand en fronten die zijn uitgevoerd in keramiek marmer nero imitatie. Samen met in de greeplijsten, plinten en roldeuren verwerkte Led verlichtingsaccenten geven ze deze keuken een verfijnd en doordacht design.

Wat direct opvalt is de CUBE wall met verlichting en accessoires die zorgt voor orde en opbergruimte biedt waar deze nodig is. Verder zorgen de binnen laden die zijn voorzien van mat glas fronten ervoor dat het prachtige lijnenspel niet wordt onderbroken.

Inclusief keukenapparatuur
Niet alleen deze keuken maar ook de studioLine apparatuur is exclusief te noemen. Siemens studioLine is een exclusieve lijn keukenapparatuur met innovatieve eigenschappen en een vooruitstrevend design. De apparaten voldoen niet alleen aan uw normen, ze zullen uw verwachtingen overtreffen.

Onze klanten aan het woord

Meer dan tevreden

Na diverse offertes opgevraagd te hebben zijn wij langs geweest bij Bemmel & Kroon. Naast een klantvriendelijk ontvangst was hun offerte scherper dan de concurrentie met voor ons interessantere apparatuur. Het plaatsen van de keuken is ook naar wens verlopen. Binnen een dag stond alles! We zijn meer dan tevreden.

M. Leeflang

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies