Header keuken 1400039
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400010

Design keuken met stijlvol kookeiland

Deze design keuken met stijlvol kookeiland is een aanwinst voor iedere woning. De keuken is uitgevoerd met RVS greeplijsten en voorzien van een composiet werkblad met een prachtige natuurlijke structuur. Zowel het werkblad als de in de kleur agaathgrijs gelakte fronten geven deze keuken een warme uitstraling. Om het geheel een luxueus tintje te geven is gekozen voor een Wave eiland afzuigkap in de vorm van een lamp.

Uiteraard kunnen onze opstellingen precies op maat gemaakt worden. Dus laat u vooral ook inspireren door de losse elementen uit iedere keuken, om de voor u ideale keuken samen te stellen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe design keuken is uitgerust met een Wave eiland afzuigkap in de vorm van een lamp, Liebherr koelkast met vriesklep en een Smeg inductiekookplaat, vaatwasser en een oven.
Liebherr koelkasten en keukenapparatuurSmeg keukenapparatuurWave afzuigkappen en verlichting

Onze klanten aan het woord

Flexibel en behulpzaam

Wij hebben 3 maanden terug een keuken gekocht. We werden goed geholpen! We zijn vlak na ons eerste bezoek terug gegaan voor de aankoop! We zijn toen wederom goed geholpen. Wel door een ander, maar hij kon ons zo verder helpen met alles wat al besproken was. Per mail veel contact gehad en zelfs nog wat aanpassingen gedaan, wat telefonisch prima kon...

Eline Worisek

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies