Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Groene keuken mobile afbeelding

Groene keukens

Een groene keuken maakt uw interieur uniek!

De standaard kleur voor keukens is meestal wit. Met een groene keuken kunt u uw interieur echter een persoonlijke tint geven. Groen is een trendy kleur die leverbaar is in vele kleurvarianten. Kiest u voor een olijfgroene, donkergroene of mintgroene keuken? Of wilt u met appeltjes groen een statement in uw keuken maken?
Om u te laten zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is met de kleur groen laten we hier een aantal zeer afwisselende maar allemaal bijzondere keukens zien, in alle tinten groen!

U raakt nooit uitgekeken op groene keukens, want deze kleur blijft spannend in elk interieur!

Groene landelijke keukens

Groen wordt steeds meer toegepast binnen de landelijke keukenstijl. Bij een landelijke keuken biedt de kleur groen vele mogelijkheden. Creëren de gewenste uitstraling door een groentint te kiezen die goed aansluit bij de stijl van uw landelijke keuken. Een donkergroen tint geeft uw keuken al snel een robuuste en stoere uitstraling. Met deze keuken maakt u een statement! Kiest u voor een lichtgroene kleur, dan wordt de uitstraling van de landelijke keuken iets ruimtelijker. Bent u op zoek naar een keuken met een mediterrane uitstraling denk dan eens aan de kleur olijfgroen. Door het toevoegen van landelijke elementen zoals paneeldeuren met verticale groeven is groen in een landelijke keuken veel beter toe te passen dan veel mensen denken. Met de kleur groen kunt u binnen de landelijke stijl dan ook alle kanten op.

Groen met wit of bruin

Een keuken in de kleur groen is goed te combineren met wit, bruin of hout. Hierdoor creëert u een geheel eigen stijl uiteenlopend van rustige lichte tinten tot meer gewaagde en uitdagende combinaties. Appeltjes groen met wit oogt heel fris en sluit hierdoor goed aan bij een licht modern interieur. Of wat dacht u van de natuurlijke samenwerking van groen met een kastenwand of bar van massief hout? Met deze zeer warme combinatie van kleuren wordt uw keuken het rustpunt in uw woning.

Geeft u de voorkeur aan felle kleuren, dan kunt u kiezen uit verschillende wittinten en deze combineren met de felle groene kleur die uw voorkeur heeft. De kleur groen is zoals u ziet zeer veelzijdig toe te passen. Een groene keuken kan binnen elke stijl worden ontworpen. Combineer groen met elementen van hout of een bruine kleur en creëer zo uw eigen unieke stijl! Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de vele mogelijkheden

Design keukens in de kleur groen

Bij design keukens is het front vaak leverbaar in een ruime schakering van kleuren. Groen is hierbinnen een populaire kleur die erg in opkomst is. Ook hier geldt dat de uitstraling van een design keuken veelal wordt bepaalt door keuze van de kleur groen. Wanneer een donkere groen tint bijvoorbeeld wordt gecombineerd met elementen van echt hout krijgt uw keuken een elegante en warme uitstraling. Daarbij is hout duurzaam, waardoor uw keuken een ‘groen’ karakter krijgt. Deze twee natuurkleuren vullen elkaar zeer goed aan wat resulteert in een keuken met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Groene keukens van Next125

Het exclusieve Duitse keukenmerk next125 staat bekend om haar hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er voor dat deze design keukens hun tijd ruim vooruit zijn. In onze Showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius staat een groot aantal next125 keukens opgesteld.

L327S Pistache
L300 Meigroen
L460 Saliegroen
L335 Jaguargroen

In de hierboven in saliegroen satijnlak uitgevoerde keuken maakt de next125 kooktafel een vrijstaand ”statement” midden in de keuken. Zijn licht schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en elegante werktafel. De vlak ingebouwde kookplaat zorgt ervoor dat het lijnenspel optimaal tot zijn recht komt. Deze kooktafel heeft wereldwijd diversen design awards gewonnen waaronder de reddot design award.

Groene keukens in elke keukenstijl

De groene keuken kan, naast de hierboven beschreven keukenstijlen, in iedere stijl worden uitgevoerd. Weet u nog niet welke keuken het beste bij uw stijl en ruimte past? Onze gespecialiseerde keukenadviseurs laten u in onze showroom graag de mogelijkheden van groene keukens zien. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waarbij u gezamenlijk met een expert een keukenontwerp maakt.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Zelf al keukeninspiratie opdoen?

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe groene droomkeuken? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een groene keuken via onze informatie pagina “Keukens”. U vindt hier informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet immers niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een nieuwe keuken.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukendeurtjes, lastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen wij uw droomkeuken altijd ontwerpen.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: