Exclusief keukendesign met oud eiken kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400270

Exclusief keukendesign met oud eiken kastenwand

Een mat gelakte achterwand, fronten en wandplanken in de kleur jaguar groen. Samen met oud eiken kastenwanden en een hoogwaardige afwerking zorgen ze voor een exclusief keukendesign. Het schiereiland heeft een volkomen onderhoudsvrij Dekton keukenblad. Dit blad is voorzien van een BORA X Pure oppervlakte-inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging. Hierdoor is een afzuigkap overbodig en worden uw zicht en bewegingsvrijheid tijdens het koken niet belemmerd.

Door de push-to-open frontjes, zijn de kastjes en laden met één simpele beweging openen. Handig als u even uw handen vol heeft. In combinatie met vertikale greeplijsten van de hoge kastenwand creëren ze rust een eenvoud binnen deze luxe designkeuken.

Inclusief keukenapparatuur
In het schiereiland bevindt zich een onderbouw wijnklimaatkast van het A-merk Le Chai. Ideaal voor de echte wijnliefhebber. De Gaggenau inbouw oven is van absolute topklasse, en een droom voor elke thuiskok. Maar ook met de Liebherr koel-vriescombinatie bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Gaggenau logoBORA logoLiebherr logo

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies