Tweet Facebook

Houten keukens

Hout leeft. Een houten keuken geeft uw interieur een gezellige en warme uitstraling. Daarbij is hout duurzaam, waardoor uw keuken een ‘groen’ karakter krijgt. Ervaar de natuurlijke schoonheid van echt hout. Bemmel & Kroon keukens heeft een uitgebreide collectie houten keukens. Ambachtelijk gemaakte maatwerk keukens die brengen sfeer in uw kookvertrek. Niet voor niets kiezen mensen tegenwoordig steeds vaker voor een keuken van hout.

Resultaat 1-10 van 14
Moderne keuken in warme houtprint

Moderne keuken in warme houtprint

Moderne rechte opstelling met ruime klepkasten voorzien van vlak front in warme houtprint, gecombineerd met dun composieten werkblad. De afmeting van deze moderne keuken met trendy houtprint is 340 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Chique keuken met exclusief granieten werkblad

Een vlakke deur met warme houtprint gecombineerd met een exclusief granieten werkblad geven deze chique hoekkeuken een rustige uitstraling. De afmetingen van deze luxe keuken zijn 275 x 230 cm.

Inclusief 6 keukenapparatenAriston keukenapparatuur

Houten keuken met belgisch hardsteen keukenblad

Houten keuken met Belgisch hardsteenblad

Deze rechte praktische houten opstelling is uitgevoerd met een gefineerd houten front met verticale groeven. Het front is leverbaar in meerdere (hout) kleuren waardoor u de uitstraling van uw keuken kan laten variëren van klassiek tot modern. Afmetingen 340 cm.

Inclusief 3 keukenapparatenBoretti keukenapparatuur

Warme, luxe en comfortabele keuken

Keuken met massief houten kaderdeur

Warmte, luxe en comfort dat is de uitstraling wat wij wilde benadrukken bij het samenstellen van deze ruim opgezette hoekopstelling. Voorzien van een massief houten kaderdeur en praktisch composieten werkblad, zowel geschikt voor liefhebbers van klassieke als modernere stijlen. Afmetingen 305 x 335 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenATAG keukenapparatuur

Houten keuken met massief houten kaderfront

Houten keuken met massief houten kaderfront

Houten keuken met halfhoge kastenwand voorzien van een ambachtelijk geproduceerd massief houten kaderfront. De houten panelen bevatten een mooie natuurlijke houtnerf. Het spoel-kookgedeelte in deze rechte keukenopstelling heeft een afmeting van 335 cm. Afmeting halfhoge kastenwand 135 cm.

Inclusief 7 keukenapparatenAEG keukenapparatuur

Moderne strakke keuken in houtprint

Moderne strakke keuken in houtprint

Moderne strakke keuken in houtprint voorzien van dun kunststof werkblad in lichte kleur. De houten kasten en een hypermodern wit werkblad geven deze keuken een mooi contrast. De afmetingen van deze eigentijdse houten keuken is 370 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenAriston keukenapparatuur

Ambachtelijke houten keuken met gezoet stenen werkblad

Ambachtelijke houten keuken

De combinatie van een ambachtelijk bewerkt houten front en een gezoet stenen werkblad zorgt voor de perfecte balans en rustige uitstraling in deze opstelling. Deze ambachtelijke houten keuken in hoekopstelling heeft een afmeting van 220 x 253 cm. Afmeting losse kast 75 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenBauknecht keukenapparatuur

Moderne houten keuken met composiet keukenblad

Moderne houten keuken met composiet keukenblad

Moderne strakke keuken in houtmotief voorzien van dik composieten keukenblad. Deze eigentijdse rechte keukenopstelling is 308 cm lang en heeft de ideale indeling om met veel gebruikersgemak te kunnen koken. Met de brede laden direct onder de kookplaat heeft u al uw pannen direct binnen bereik.

Inclusief 5 keukenapparatenWhirlpool keukenapparatuur

Houten keuken in sfeervolle ruime hoekopstelling

Houten keuken in ruime sfeervolle hoekopstelling

Sfeervolle houten keuken in ruime hoekopstelling voorzien van kaderfront in houtmotief en een granieten werkblad. Deze hoekkeuken straalt sfeer en warmte uit! Dat is pas genieten, bij thuiskomst na een drukke werkdag. De afmetingen van deze hoekkeuken is 305 x 275 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenBauknecht keukenapparatuur

Moderne keuken in wit hoogglans

Moderne keuken in wit hoogglans

Moderne keuken voorzien van kastenwand met trendy houten fronten. Deze in wit hoogglans uitgevoerde moderne hoekopstelling heeft een afmetingen van 245 x 225 cm. Modern design en topkwaliteit sluiten naadloos op elkaar aan in deze ruime hoekkeuken.

Inclusief 6 keukenapparatenAEG keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 14

Echt hout of een houten design?

De fronten van de keukenkasten en lades kunnen van echt hout of een hout design worden gemaakt. Indien de keuze valt op echte houten keukendeurtjes dan kunnen deze worden onderverdeeld in fronten van massief hout, deurtjes met een laag fineerhout of keukendeurtjes waar een massief houten kader op wordt gemonteerd. De levensduur van een houten keuken is hetzelfde als bij een ander type keuken. Ook na vele jaren gebruik blijft behandelde hout blijft mooi. Daarbij kunt u het hout in elk door u gewenste kleur laten spuiten. Hiervoor maakt Bemmel & Kroon keukens gebruik van een zeer hoogwaardige lak.

Voordelen van houten keukens

Een houten keuken biedt enkele voordelen boven keukens van andere materialen. Hout is makkelijker te bewerken. Dat is handig indien uw keukenblad of keukenkastje is beschadigd. Hout valt goed te repareren door het op te schuren en daarna opnieuw een laagje olie aan te brengen. Uw keukenblad of deurtjes zijn zo weer als nieuw.

Daarnaast is hout een natuurproduct. Bomen krijgen zoals bekend te maken met verschillende extreme natuuromstandigheden, zoals wind, regen, sneeuw, hagel en bliksem. Ondanks dit natuurlijke geweld vallen bomen na één zuchtje wind niet direct om. Hout is dus zeer flexibel en sterk. Houten keukens zijn hierdoor niet alleen vandaag mooi, maar ook over vijf, tien of vijftien jaar.

Een houten keuken voor elk budget

Houten keukens zijn bij ons leverbaar in verschillende houtsoorten en houtkleuren. Bent u op zoek naar een ruime collectie duurzame keukens van hout? In de mega showrooms van Bemmel & Kroon keukens vindt u altijd een houten keuken die volledig aansluit bij uw behoefte en smaak. Voor elk budget is er een houten keuken te realiseren. Kom langs in onze showroom waar u een groot aanbod aan houten showroomkeukens kunt zien. U kunt u uw eigen keuken hier geheel naar wens en binnen uw budget samenstellen.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering