Keukens in Nieuw-Vennep

Kom vanuit Nieuw-Vennep naar Cruquiusplaza

Bent u in de buurt van Nieuw-Vennep op zoek naar een nieuwe keuken, een nieuw keukenblad of is uw witgoed en keukenapparatuur toe aan vervanging? Dan heten wij u van harte welkom bij Bemmel & Kroon keukens in ons filiaal op Cruquiusplaza.

In onze showroom:

Bemmel & kroon keukens: DE keukenspecialist voor Nieuw-Vennep

Bemmel & Kroon staat voor betaalbaar keukendesign. Van goedkope kwaliteitskeukens tot keukens met massief houten fronten en een keuken die perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd wordt uit onze Exclusive Line collectie. Dus bent u in Nieuw-Vennep op zoek naar een andere keuken, een nieuw aanrechtblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom dan gauw eens bij ons langs op Cruquiusplaza in Cruquius.

Routebeschrijving vanuit Nieuw-Vennep

De winkel van Bemmel & Kroon keukens is vanuit Nieuw-Vennep gemakkelijk te bereiken. Onze keukenwinkel in Cruquius is gevestigd in het Cruquius plaza, dus aan parkeergelegenheid geen gebrek. Loop gerust eens binnen en ontdek ook dat de mogelijkheden bij het samenstellen van een nieuwe keuken bij de vestiging van Bemmel & Kroon keukens uniek zijn.

Maak een afspraak

Keuken inspiratie opdoen

In de keuken showrooms van Bemmel & Kroon Keukens vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Kom langs, doe keuken inspiratie op en geniet van onze gastvrijheid. Liever vanuit huis in Heemstede oriënteren? Dat kan door de verschillende keukenstijlen te bekijken. Genoeg keuken inspiratie opgedaan? Plan dan online een vrijblijvende afspraak in met onze keukenadviseurs!

Donker grijze landelijke keuken van hout
Keukenapparatuur voor de laagste prijs

Keukenrenovatie Nieuw-Vennep

Keukens zijn het hart van een woning, waar men samenkomt om te eten en gezelligheid te beleven. Bent u in de omgeving van Heemstede op zoek naar een expert op het gebied van keukens, bijvoorbeeld voor een keukenrenovatie of nieuwe inbouwapparatuur? Zoek dan niet verder. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande keukens of het kopen van keukenapparatuur, design of outlet, onze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Zo komt u altijd tot de beste keuze!

Opstelling met kookeiland
Keukenstijl design