Keukens in Rijswijk

Landelijke en moderne keukens op Den Haag Forepark

Bent u in de buurt van Rijswijk op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u uw keuken renoveren met een schitterend aanrechtblad, nieuwe fronten en vrijstaande of inbouw keukenapparatuur? Dan bent u van harte welkom bij Bemmel & Kroon keukens in ons filiaal op industrieterrein Forepark.

In onze showroom:

DE keukenspecialist voor Rijswijk

Woont u in Rijswijk in Cromvliet, Leeuwendaal, Overvoorde, Spoorzicht, Sion, Huis te Lande, Julianapark, Stervoorde, Spoorwijk, Eikelenburg, de Muziekbuurt, Bomenbuurt, Artiesten-kleurenbuurt of het centrum? Dan heeft u onze huis-aan-huis-actiefolder vast al eens ontvangen. Deze folder staat boordevol met super voordelige keukens en vrijstaande en inbouw keukenapparatuur, witgoed en andere huishoudelijke apparaten. Door onze grote inkoop ontvangen wij hoge kortingen waar wij onze klanten van laten mee profiteren. Kwaliteitskeukens en keukenapparaten vindt u daarom nergens goedkoper!

Keukenstijlen

In de showrooms van Bemmel & Kroon Keukens vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Kom langs, doe keukeninspiratie op en geniet van onze gastvrijheid. Liever vanuit huis in Hoofddorp u op uw droomkeuken oriënteren? Dat kan door de verschillende keukenstijlen te bekijken. Voldoende keuken inspiratie opgedaan? Maak alvast online een afspraak met een van onze keukenadviseurs. U kunt dan uw persoonlijke wensen bespreken en deze samen omzetten naar een ontwerp op maat. Bemmel & Kroon biedt 10 jaar garantie op uw keuken. Zo bent u ervan verzekerd dat u een goede aankoop doet!

Van Duitse kwaliteitskeukens tot Italiaanse design keukens, alle keukens worden perfect op maat afgestemd op de beschikbare ruimte in uw woning. Ons team van keukenspecialisten staat met raad en daad voor u klaar. Dus bent u in Rijswijk op zoek naar een andere keuken, een nieuw aanrechtblad of vervanging van keukenapparatuur? Kom dan snel eens bij ons langs op industrieterrein Forepark in Den Haag. Wij hebben keukens voor elk budget en een unieke presentatie van de inbouwapparatuur. Bij ons kunt u zo goed als alles “in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.

In Rijswijk uw keuken renoveren

Betaalbaar keukendesign, dat is waar Bemmel & Kroon keukens voor staat. Volledig volgens uw smaak samengestelde stijlvolle keukens. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. In onze MEGA showroom vind u een zeer ruime selectie keukenopstellingen, maar vergeet niet dat u altijd kunt combineren en afwisselen om uw nieuwe keuken helemaal naar uw wens te ontwerpen. Naast het leveren van nieuwe keukens, is Bemmel & Kroon ook specialist in keukenrenovatie.

Routebeschrijving vanuit Rijswijk

Onze keukenwinkel in den Haag is gevestigd op een industrieterrein, dus aan parkeergelegenheid geen gebrek. Loop gerust eens binnen en ontdek ook dat de mogelijkheden bij het samenstellen van een nieuwe keuken bij de vestiging van Bemmel & Kroon keukens in Den Haag uniek zijn

Mega keukenshowrooms

De grootste hoeveelheid keukenopstellingen en keukenapparatuur onder één dak

Bemmel & Kroon is een full service keuken leverancier. Dat wil zeggen dat we keukens en apparatuur verkopen, afleveren, eventueel installeren en oude apparaten voor de klant afvoeren. En dat tegen de allerlaagste prijs.
Als klap op de vuurpijl heeft Bemmel & Kroon de ‘brandstore’ gelanceerd. In de brandstore staat apparatuur van vijf zeer innovatieve merken zoals Whirlpool, Miele, AEG, Bosch en Siemens met ieder zijn eigen uitstraling. deze zijn voorzien van de meest moderne technieken en snufjes.
Kom snel langs en ervaar de gastvrijheid van Bemmel & Kroon keukens onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Tijdloos modern design
Luxe landelijke keuken