Keuken inspiratie

Keukeninspiratie nodig? Als het om keuken inspiratie en keukentrends gaat bent u bij Bemmel en Kroon keukens aan het juiste adres. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw keuken. U heeft bij ons keuze uit verschillende kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Het aanbod aan keukenkastjes, fronten, werkbladen, grepen, verlichting en zelfs achterwanden is enorm. U kunt uw droomkeuken zo helemaal naar wens samenstellen.

Inspiratie opdoen

De mogelijkheden bij het ontwerpen van een nieuwe keuken lijken oneindig. Wat is de meest geschikte keukenopstelling voor de beschikbare ruimte in uw woning? Welke keukenstijl sluit het best aan bij uw interieur? Hoe maakt u een keuze uit de verschillende keukenbladen, keukenkasten, kastfronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur? We zetten de mogelijkheden en keukentrends op een rij. Heerlijk veel inspiratie zodat u de keuken kunt kiezen die bij u past.

Keukenstijlen inspiratie

In de Mega keuken showrooms van Bemmel & Kroon keukens vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Doe keuken inspiratie op voor keukenstijlen, opstellingen maar ook keukenapparatuur. Geniet van onze gastvrijheid en indien u dat wenst vrijblijvend advies. Liever vanuit huis inspiratie opdoen? Dat kan door de verschillende keukenstijlen hieronder te bekijken. Genoeg keuken inspiratie opgedaan? U kunt ook altijd een vrijblijvende afspraak inplannen met één van onze keukenadviseurs!

Inspirerende kookworkshops

Bovendien is er een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven, zodat u kennis kunt maken met de verschillende merken apparatuur. Onder begeleiding van een professionele kok kunt u de keukenapparatuur zelf aan een test onderwerpen.

Inspirerende kookworkshops met een professionele kok
Kook inspiratie opdoen tijdens het "live cooking event".

Ideeën en inspiratie opdoen in onze keukenshowrooms

Bemmel & Kroon heeft een zeer uitgebreid assortiment apparaten en kwaliteitskeukens die bij geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten gemaakt worden. De apparatuur in een nieuwe keuken neemt ongeveer 40% van de kostprijs voor zijn rekening. Door die prijs te drukken en doordat we de keukenkasten ook in het groot inkopen, kunnen we dus een super scherpe prijs aanbieden voor een complete keuken.

Unieke brandstore

Als klap op de vuurpijl heeft Bemmel & Kroon voor extra keukeninspiratie de ‘brandstore’ gelanceerd. In de brandstore staat apparatuur van vijf innovatieve merken zoals Whirlpool, Miele, AEG Bosch en Siemens met ieder zijn eigen uitstraling. Deze zijn voorzien van de meest moderne technieken en snufjes. Met deze showroom ‘nieuwe stijl’ bezorgt Bemmel & Kroon zijn klanten een totale keukenbeleving die uniek is in Nederland. Uitzoeken van uw nieuwe keuken met de modernste keukenapparatuur wordt hierdoor een echte belevenis.