Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

Kuppersbusch DK8804

Kuppersbusch DK8804
Leverbaar op bestelling
Prijs Kuppersbusch DK8804151,-
Kies extra opties
Te betalen (geselecteerde extra opties inbegrepen)
151,-

Omschrijving Kuppersbusch DK8804

Designkit gold ten behoeve van FWK4800.0, FWK2800.0, FWKU1800.0

Fabrikant informatie

Onze service

Bezorggemak

Cannot read properties of undefined (reading 'single')

  • Cannot read properties of undefined (reading 'single')
  • Onze chauffeurs bellen je of sturen een SMS als ze onderweg zijn. Daarnaast kondigen ze 15 minuten voor levering hun aankomst aan.
  • Cannot read properties of undefined (reading 'single')

Neerzetten en aansluiten op de gewenste plek

Koop je een groot vrijstaand huishoudelijke apparaat zoals een wasmachine, wasdroger, koelkast of vaatwasser? Dan kun je tegen een geringe meerprijs kiezen voor de optie “Neerzetten en aansluiten op de gewenste plek”. Bij dit service level bieden wij buiten de standaard bezorging de volgende extra service:

  • Het apparaat wordt op de gewenste verdieping afgeleverd. Is er in het gebouw geen lift aanwezig? Dan zal dit over de trap (ook binnenshuis) gaan en is dit tot maximaal op de 4e etage.
  • Verder wordt deze uitgepakt en op de juiste plek stabiel geplaatst.
  • Daar wordt het apparaat aangesloten op een bestaand stopcontact en de bestaande aan- en afvoerpunten. Let op: dit geld niet voor aansluiting op een trekschakelaar.
  • De transportbeveiliging wordt (indien van toepassing) verwijderd.
  • Het verpakkingsmateriaal wordt op milieu vriendelijke wijze afgevoerd.

Meenemen oude apparaat

Wanneer wij jouw besteling komen bezorgen nemen wij indien gewenst direct je oude apparaat mee retour. Deze service is volledig gratis. Uiteraard zorgen wij hierbij voor een milieu-vriendelijke afhandeling.
Wil je dat we jouw oude apparaat laten afvoeren en recyclen? Zorg er dan voor dat het apparaat zich in de directe omgeving van de eerste afsluitbare deur bevindt.

Extra zekerheid

De door ons geleverde apparatuur wordt geleverd met een garantieperiode van 2 jaar na aankoop. Ondanks dat onze apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen zijn reparaties na deze periode niet altijd te voorkomen.
Om dit probleem het hoofd te bieden kun je de garantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar. Deze extra zekerheid voor slechts een klein bedrag is bovenaan deze pagina te selecteren.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: