• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

next125 prijzen

Een next125 keuken voor een scherpe prijs?

U bent op zoek naar een next125 keuken maar wilt uiteraard niet te veel betalen. Bemmel en Kroon keukens biedt u de complete next125 keukencollectie voor zeer scherpe prijzen. Dit Duitse keukenmerk staat bekend om haar hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Deze eersteklas keukens van internationaal design worden duurzaam geproduceerd, en dat voor een verrassend aangename prijs. Wij verlenen full service, wat wil zeggen dat we keukens en apparatuur verkopen, afleveren, eventueel installeren en oude apparaten voor de klant afvoeren. Dat alles doen wij tegen de allerlaagste prijs. Webprijs = Winkelprijs!

Waarom onze prijzen lager zijn?

De apparatuur in een nieuwe keuken neemt ongeveer 40% van de kostprijs voor zijn rekening. Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Door de prijs van de apparatuur én de keuken te drukken, kunnen we u voor een complete keuken dus een super scherpe prijs aanbieden. Voor ons blijft het steeds weer een uitdaging de perfecte balans te vinden tussen wensen en prijzen!

Voor een complete next125 keuken met geavanceerde luxe keukenapparatuur bent u bij ons hierdoor altijd aan het beste adres.

next125 keukens en keukenapparatuur onder één dak

Alles onder één dak

Prijzen vergelijken… Dat doen wij iedere dag voor u!
Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast: webprijs = winkelprijs! Zo betaalt u als klant altijd de laagste internetprijs voor uw apparatuur.

Altijd de laagste prijs door elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels

Prijzen vergelijken… Dat doen wij iedere dag voor u!
Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast: webprijs = winkelprijs! Zo betaalt u als klant altijd de laagste internetprijs voor uw apparatuur.

De next125 keukencollectie

Eersteklas en internationaal keuken design

De in Duitsland geproduceerde keukens van next125 staan voor purisme en esthetiek. In hun tijdloosheid zijn zij het bewuste en duurzame antwoord op kortstondige trends – en zijn in die zin dus beter voor het milieu. Bemmel & Kroon biedt u de complete keuken collectie van het exclusieve merk next125. Hieronder tonen wij u een greep uit het fraaie aanbod van dit Duitse keukenmerk.

Wilt u een vrijblijvend next125-keukenontwerp? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en wij helpen u vrijblijvend verder.

next125 keukens in onze showroom

De exclusieve keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Ze roepen enthousiasme op en maken het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

In onze showrooms treft u een ruim aanbod van next125 keukens. Maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden qua opstellingen, materiaal keuze en kleuren. Wilt u deze ‘premium’ keukens voorafgaande aan uw showroom bezoek alvast beleven? Download of bestel dan de compleet vernieuwde next125 brochure met 148 pagina’s inspiratie en helder keukendesign.

Koken in een next125 keuken

Dat men zich tijdens de kleerjaren niet kan permitteren wat de baas zich permitteert blijkt nergens zo duidelijk als in de keuken van een sterrenrestaurant. Tegenwoordig is Dennis Blunk zelf chefkok in een hip restaurant en weet hij waar het op aankomt om zijn klanten elke dag opnieuw te overtuigen. Zijn motto: ‘Gewoon goede regionale ingrediënten met passie bereiden en dat voor een schappelijke prijs.’ Dat gaaf van mond tot mond. Dennis laat ons nu over zijn schouder en achter de coulissen kijken, terwijl hij voor vrienden kookt. In een keuken van next125 – Design in harmonie met natuur en prijs!

Kom inspiratie opdoen in onze showroom.

In de next125 premium brand stores in onze Mega showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius hebben wij een groot aantal keukenopstellingen, die u kunnen inspireren voor uw droomkeuken. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons de keuze uit een oneindige combinatie van kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Het aanbod aan keukenkastjes, fronten, werkbladen, grepen, verlichting en zelfs achterwanden is enorm.

Onze keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 keuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!