logo next125 keukens

next125 prijzen

Een next125 keuken voor een scherpe prijs?

U bent op zoek naar een next125 keuken maar wilt uiteraard niet te veel betalen. Bemmel en Kroon keukens biedt u de complete next125 keukencollectie voor zeer scherpe prijzen. Dit Duitse keukenmerk staat bekend om haar hoge kwaliteit en luxe uitstraling. Deze eersteklas keukens van internationaal design worden duurzaam geproduceerd, en dat voor een verrassend aangename prijs.

Wij verlenen full service, wat wil zeggen dat we keukens en apparatuur verkopen, afleveren, eventueel installeren en oude apparaten voor de klant afvoeren. Dat alles doen wij tegen de allerlaagste prijs. Webprijs = Winkelprijs!

Waarom onze prijzen lager zijn?

De apparatuur in een nieuwe keuken neemt ongeveer 40% van de kostprijs voor zijn rekening. Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Door de prijs van de apparatuur te drukken en doordat we de keukenkasten ook in het groot inkomen, kunnen we dus een super scherpe prijs aanbieden voor een complete keuken. Voor ons blijft het steeds weer een uitdaging de perfecte balans te vinden tussen wensen en prijzen!

Voor een complete next125 keuken met geavanceerde luxe keukenapparatuur bent u bij ons hierdoor altijd aan het beste adres.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom.

In de next125 premium brand stores in onze Mega showrooms in Den Haag en Zoeterwoude hebben wij een groot aantal keukenopstellingen, die u kunnen inspireren voor uw droomkeuken. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons de keuze uit een oneindige combinatie van kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Het aanbod aan keukenkastjes, fronten, werkbladen, grepen, verlichting en zelfs achterwanden is enorm.

Onze keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 keuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!