• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim afzuigkappen

Pelgrim

Blikvanger of onzichtbaar
Er zijn veel soorten afzuigkappen die de waterdamp en geuren die vrijkomen tijdens en na het koken afvoeren. Het kiezen van de juiste afzuigkap is afhankelijk van je smaak en keukenopstelling. De breedte stem je vaak af op de breedte van je kookplaat. De indeling van de ruimte waarin de afzuigkap komt te hangen en je kookgedrag zijn bovendien bepalend voor de afzuigcapaciteit; de afzuigkap moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er geen etensgeurtjes blijven hangen. Kies je een
design afzuigkap die een blikvanger is in je keuken of juist een inbouwunit die vrijwel onzichtbaar zijn werk doet; Pelgrim heeft ze allemaal.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim afzuigkap met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Welk type afzuigkap kies je?

Jouw persoonlijke smaak en keukenopstelling bepalen de keuze van de juiste afzuigkap voor je keuken. hierbij word de breedte vaak afgestemd op de breedte van je kookplaat. Gaat jou voorkeur uit naar een design afzuigkap als blikvanger in je keuken of kies je juist voor een inbouwunit die vrijwel onzichtbaar zijn werk doet? Pelgrim heeft ze allemaal.

Wandafzuigkap

Pelgrim wandafzuigkap

Kiest je voor een rechthoekig model, een piramide model of misschien zelfs een diagonale designafzuigkap? Deze laatste biedt een optimaal zicht op je potten en pannen. Het voordeel van het piramide model is dat deze vanwege de schuine wanden extra makkelijk schoon te maken is. Elk model heeft zijn charmes en we laten je hier graag kennis mee maken.

Afzuigkap voor in of onder een bovenkast

Pelgrim afzuigkap onder een bovenkast

Wij bieden een breed scala afzuigkappen van pelgrim voor in of onder een bovenkast. Geïntegreerde afzuigkappen en inbouwunits worden volledig weggewerkt. De onderbouw afzuikappen worden onder een kastje of vrij hangend aan de muur gemonteerd. Vlakschermen worden in een kastje gemonteerd, waarbij de onderkap zichtbaar blijft. Je trekt het scherm uit om zo de kap te activeren.

Afzuigkap boven een eilandopstelling

Afzuigkap boven eilandopstelling

Blikvangers die gezien mogen worden. Dat zijn de Pelgrim afzuigkappen voor boven een eilandopstelling. Het slanke model (BKE951 met een blokhoogte van slechts 5 cm) heeft het “Groene keuze” label toebedeeld gekregen vanwege z’n energiezuinigheid met label A. Deze is verkrijgbaar in RVS en in stoer matzwart.

Plafondunit

Pelgrim plafondunit

Een plafond afzuigkap wordt ingebouwd in het plafond. Dit type afzuigkap is hierdoor uitermate geschikt om boven een kookeiland te plaatsen. Kies een geschikte plafond afzuigkap afgestemd op jouw kookplaat en situatie.

Afzuigsystemen Pelgrim

Bij het kiezen van een voor jouw keuken geschikte afzuigkap biedt Pelgrim de volgende afzuigsystemen:

Motorloos met centraal ventilatiesysteem
Woningen zijn steeds beter geïsoleerd. Dit bespaart op je stookkosten, maar zorgt er ook voor dat de lucht ‘zonder hulp’ niet meer wordt ververst. Veel huizen en appartementen hebben daarom een centraal ventilatiesysteem. Een motorloze afzuigkap van Pelgrim kan hier eenvoudig op worden aangesloten.

Gemotoriseerd met afvoer naar buiten
Een afzuigkap met motor voert de lucht via een afvoerkanaal snel af naar buiten. Dit systeem werkt zeer effectief, maar verbruikt ook iets meer energie. Samen met de etensluchtjes blaast je immers ook wat warme lucht naar buiten.

Gemotoriseerd met recirculatie
Beschikt je woning niet over een afvoerkanaal? Dan is een recirculatiesysteem een oplossing. Dit systeem filtert de afgezogen lucht in een koolstoffilter en blaast de weer gezuiverde lucht terug in je woning.

isw850rvs afzuigkap voor in een bovenkast pelgrim
bsk1065rvs wandafzuigkap pelgrim

Kenmerken Pelgrim fornuis

De fornuizen van Pelgrim zijn onderverdeel in 60 cm en 90 cm brede fornuizen. Waar je bij het fornuis van 60 cm één oven tot je beschikking hebt is het fornuis van 90 cm ook leverbaar met twee multifunctionele ovens. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken per oven formaat voor je opgesomd. Het aantal beschikbare kenmerken is afhankelijk van het fornuis dat je kiest.

PELGRIM afzuigkap voor de laagste prijs

Afzuigkappen van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim afzuigkap kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun alle type afzuigkappen zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de afzuigkap uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf hoe groot de keuken en de kookplaat is, welke keukenopstelling je hebt en wat jou persoonlijke smaak is. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM afzuigkap voor de laagste prijs!

Kom langs in één van onze showrooms!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukens. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de juiste keuze.

Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Foto’s

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Afzuigkap boven kookeiland
Afzuigkap als blikvanger of onzichtbaar

Vrijblijvend afzuigkap advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de afzuigkap. Naast afzuigkappen van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een afzuigkap  kiest dat volledig aansluit op jou wensen en kookplaat! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims afzuigkappen meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.