• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Laagste prijs garantie
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Pelgrim koffiemachine

Pelgrim

Cappuccino of espresso
Met Pelgrims koffiemachine zet je koffie precies naar jouw smaak; je stelt namelijk zelf eenvoudig de gewenste sterkte en grootte in. Voor een goede kop koffie is minimaal 9 bar druk nodig. Te weinig druk zorgt voor slappe koffie en teveel voor te sterke. De koffie uit Pelgrims koffiemachine wordt gezet bij 11,7 bar waardoor er een heerlijk goudbruin schuimlaagje ontstaat dat bijdraagt aan de intense smaak van de koffie. In de koffiemachine is ruimte voor koffiebonen, maar ook voor gemalen koffie. Zo kun je makkelijk twee soorten koffie, bijvoorbeeld decaf en een bonen variatie, zetten zonder de bonen te moeten vervangen. Met de melkkan voeg je automatisch melk aan de koffie toe voor een romige cappuccino of latte macchiato. Ook mooi makkelijk is dat de koffiemachine de meest onderhoudsvriendelijke is op de markt.

Bel voor de scherpste prijs voor een Pelgrim koffiemachine met onze klantenservice 070 – 301 34 74

Aanbod Pelgrim koffiemachines

De koffiemachine van Pelgrim is leverbaar in de volgende twee varianten.

Pelgrim IKM614MAT

IKM614MAT koffiemachine Pelgrim

Koffiemachine, nis 45 cm

  • Volautomatische bereiding van koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato
  • Koffiehoeveelheid en sterkte instelbaar (mild, normaal, sterk en extra sterk)
  • Heetwatertap voor o.a. thee

Pelgrim IKM614RVS

IKM614RVS koffiemachine Pelgrim

Koffiemachine, nis 45 cm

  • Volautomatische bereiding van koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato
  • Koffiehoeveelheid en sterkte instelbaar (mild, normaal, sterk en extra sterk)
  • Heetwatertap voor o.a. thee

Eigenschappen

Met Pelgrims koffiemachine zet u koffie precies naar uw smaak

Handige melkkan
De melkkan heeft een eigen reinigingsfunctie en is na iedere zetbeurt te gebruiken. Dit maakt het boven element van de kan en het stoompijpje automatisch schoon. Je kunt dan de melk in de kan laten en deze later bewaren in de koelkast.

Makkelijk vullen van de machine
Bijvullen is eenvoudig door het uitrekbare railsysteem waarmee je ook bij het handige opbergvak achter de koffiemachine kunt.

Schoonmaakgemak
Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke op de markt. Het apparaat spoelt automatisch bij in en uitschakelen. Daarnaast kun je zelf de automatische schoonmaakfunctie en antikalkprogramma activeren waarmee je geen omkijken hebt naar het schoonmaken van de machine. Je krijgt zelfs een indicatie wanneer er extra moet worden schoongemaakt. Je hebt dus geen reinigingstabletten nodig. De zetgroep is ook eenvoudig uit te nemen en af te spoelen waarna deze weer eenvoudig teruggeplaatst kan worden.

Elk detail telt
In de koffiemachine is ruimte voor koffiebonen, maar ook voor gemalen koffie. Zo kun je makkelijk twee soorten koffie zetten, bijvoorbeeld decaf en een bonenvariatie, zonder de bonen te moeten vervangen. Met de melkkan voeg je automatisch melk toe aan je koffie voor een romige cappuccino of latte macchiato.

Bijvullen is eenvoudig door het uitrekbare railsysteem

Eenvoudig bijvullen door het uitrekbare railsysteem

Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke op de markt.

Pelgrims koffiemachine is het meest onderhoudsvriendelijk

PELGRIM koffiemachine voor de laagste prijs

koffiemachines van het merk Pelgrim worden alleen verkocht via de vakhandel. Via onze webshop (en andere webshops in Nederland) zul je daarom geen Pelgrim koffiemachine kunnen kopen. Je bent echter van harte welkom in één van onze showrooms.

Bij Bemmel & Kroon kun je de koffiemachines zien én ervaren. Ons vakkundig personeel kan je alles over de koffiemachine uitleggen en laat je het gebruikersgemak ervaren. Onze apparaten zijn namelijk allemaal aangesloten. Zo kun je zélf ervaren of een apparaat je bevalt en welke de juiste voor je is. Want het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat jouw koffievoorkeur is, hoe jouw gezinssamenstelling is en hoe intensief je er gebruik van maakt. Bemmel & Kroon helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Koop je PELGRIM koffiemachine voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle Pelgrim apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

 

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Foto’s

De handige melkkan van de Pelgrim koffiemachine

De handige melkkan van de koffiemachine

Waterreservoir Pelgrim koffiemachine

Waterreservoir Pelgrim koffiemachine

Unieke garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrim garantie - Tot 8 jaar garantie

Certimark Garantiekeurmerk 5 sterren

Maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Dit betekent dat als je keukenapparatuur van Pelgrim koopt, je kunt rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Certimark, hét garantie-instituut van Nederland, heeft de garantievoorwaarden en de  serviceorganisatie van Pelgrim objectief beoordeeld met een 5-sterren garantieklasse, de maximale score van de Certimark garantie-audit.

Een Pelgrim oven en koelkast
Keuken met Pelgrim apparatuur

Vrijblijvend koffiemachine advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle Pelgrim apparatuur waaronder de koffiemachine. Naast koffiemachines van Pelgrim leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze eenvoudig vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een koffiemachine kiest dat volledig aansluit bij jou wensen! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen Pelgrim keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van Pelgrim is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over Pelgrims koffiemachine meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.